cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 8. LEDNA DO 14. LEDNA 2024

POUSTEVNÍK

Všeobecně tato karta znamená, že nás nečeká úplně pozitivní týden. Budeme se cítit osamělí, smutní a unavení. Nejradši bychom někam zalezli, odpočívali a jen si tak přemýšleli a hlavně byli sami. Potřebujeme si odpočinout a promyslet své postoje do budoucna.

Práce: Tento týden budeme hodně přehodnocovat dosavadní úspěchy a strategii. Víme, že je potřeba změnit hodně věcí, pokud chceme být i nadále úspěšní. Je potřeba se uklidit, ponořit do sebe a hluboce se zamyslet. Musíme najít hlavně sami sebe. Zastavit se na své dosavadní cestě, přijmout rady od zkušenějších , učit se novým věcem a uvědomit si, co doopravdy chceme. Dobře se bude dařit všem profesím, kde pracujeme sami, ne v kolektivu. Velmi dobře se povede výzkumům, archeologům, historikům, geologům, učitelům, ale i studentům se povede úspěšně složit nějakou zkoušku. Také se zvednou prodeje knih a odborných předmětů.

Vztahy: Ve vztazích nás nečeká nic veselého. Není to o tom, že bychom se hned rozcházeli s partnerem nebo se hádali. Spíš se pořádně ani neuvidíme, nebudeme mít na sebe čas ani náladu. Cítíme se osamoceni, zanedbávání, stahujeme se sami do sebe. Bohužel se tak budeme cítit i v přítomnosti partnera i nejbližších. Nemáme chuť se setkávat z žádnými lidmi a připadáme si marní. Možná máme i nucenou izolaci nebo karanténu, zotavujeme se po nemoci a není nám nejlépe. Zkuste si odpočinout, přečíst dobrou knihu a relaxovat.


Zdraví: Tento týden nás potrápí zažívání a střeva. Určitě doporučuji preventivně odlehčenou stravu až dietu. Také se projeví u spousty z nás projevy stárnutí a choroby stáří. Bolesti kloubů, skleróza, bolesti hlavy a mrtvice. Hodně odpočívejte a snažte se být maximálně v klidu.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA