cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC KVĚTEN 2024

Beran

Tento měsíc můžete zaznamenat zvýšený příliv energie, odvahy, nebojácnosti, bojovnosti, a to až do 9.června, kdy se budete cítit neohroženě, neporazitelně, vstřícní všem výzvám, se zvýšenou touhou vyhrávat. Toto vše povede ke zlepšení fyzické roviny na úrovni tělesné, na mentální pružnosti, ale i finančně a materiálně. Proto se nebojte odvážných kroků a nových rozhodnutí, investicí a využijte všech svých dovedností.

Býk

Milí Býčci, je dobré, abyste svoji pozornost, zájem a čas zaměřili na své fyzično, na zdravý životní styl, na to, co jíte, jaké potraviny a tekutiny přijímáte. Vnímejte signály svého těla, dodržujte a hledejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem, abyste si udrželi své celkové zdraví. V oblasti práci a kariéry zbystřete svoji pozornost, nebojte se nových nápadů a myšlenek, které vás posunou rychle kupředu a vynesou do výšin. Dávejte si pozor, aby vám neutekla nějaká důležitá, lukrativní a kvalitní nabídka pracovní.

Blíženci

Tento měsíc se nebojte kritiky, a to jak směrem k vám, tak i od vás. Soustřeďte se na to, co je pro vás nyní důležité, důkladně analyzujte vše, co děláte, každý krok a soustřeďte se na priority. Je dobré se soustředit na revizi svých financí, rozpočtu a promyslet řádně a důkladně dlouhodobé plány a vyhlídky. Příliš, raději vůbec neutrácejte, definujte si co je pro vás důležité, nespěchejte a pořešte své návyky, zda jsou správné a dobré. Ujasněte si, ideálně sepište, co vlastně od života, vztahů a druhých chcete, co očekáváte a co jste ochotni i vy pro to udělat, aby vše bylo hladké a sluncem zalité.

Rak

Raci a Račice, témata vztahová bude to, co bude pro vás tento měsíc stěžejní a aktuální. Také oblast obchodů, spolupráce s druhými a vliv zákazníků, klientů a obchodních partnerů zaznamená tento měsíc nečekané a překvapivé změny. Proto se netrapte tím, pokud ne vše jde hladce, brzy se to změní. Nebojte se být novátorští, pokrokoví, flexibilní a otevření novým změnám. Někdo si vás všimne, může se jednat o osobní rovinu vztahovou, ale také o nadřízené, šéfy či vlivné lidi kolem vás, a to v dobrém slova smyslu. Můžete získat příležitost zvýšit svůj příjem investováním do aktiv, nečekané výnosy a zisky. Pokud jste sami, může se brzy někdo objevit, kdo vás nenechá citově a emočně chladnými.

 Leo

V květnu milí Lvíčci a Lvice budete na výsluní, avšak ne příliš dlouho, kdy se dá očekávat po brzkém vzestupu také „pád“. Proto šplhejte tak vysoko, jak si věříte, jak dokážete a nic nepřehánějte. Zapracujte na svých znalostech, schopnostech a kvalitách, které mohou vykazovat nyní více, jak jindy určité rezervy. Soustřeďte se na svůj osobní i pracovní život. Věnujte dostatek času, energie, slov a vlídnosti svému okolí, ideálně druhé polovičce svého já.

Panna

Milé Panny, vydržte ještě chvíli, již tento měsíc se chýlí ke konci vašeho strádání, útrap, problémů a potíží, které jste v minulých měsících řešily. Nebojte se, buďte odvážní, posunujte své hranice, překračujte nemožné a budete mile překvapeni. Nastal čas změn, avšak příhodné a prosperující budou jen pro ty odvážné, kteří se nebojí změn a učiní nové, jiné kroky, jakékoliv a kamkoliv, jen je třeba učinit něco jinak, cokoliv a osud vám poté pomůže.

Váhy

Milé Váhy pokuste se změnit a přehodnotit své myšlení, přístup a chování k druhým, ke svému okolí a rozhodujte se podle sebe, podle svého srdce, nikoliv podle rad a mínění druhých. I přes výraznou potřebu komunikace, kterou budete pociťovat, dejte tomu průchod, ale jděte do hloubky, pečlivě zvažujte všechny kroky, slova, myšlenky, ale i své činy směrem k druhým. Máte nyní ideální příležitost integrovat různé přírodní léčebné metody, které přinesou vnitřní stabilitu, zlepší mentální, emoční a fyzickou rovinu. Je čas na proměnu, ale ve smyslu: „když už, tak už“.

Štír

Spolupráce, takt, diplomacie a ubrat ze všeho, to je pro vás tento měsíc téma měsíce. Můžete potkat někoho důležitého, kdo v budoucnu zásadně změní váš život, někoho, s kým budete v souznění, harmonii a smysluplném spojení. Budete mít potřebu se s někým podělit o své dojmy, zážitky, emoce, ale také o „své srdce“. V pracovní a kariérní oblasti se soustřeďte na strategii, plánování a také na svoji intuici. Avšak pozor, je zásadní a důležité, abyste druhým neubližovali, neškodili a nechtěli cíleně někomu činit schválnosti, brzy by se totiž vše otočilo proti vám jak bumerang!

Střelec

Buďte maximálně vnímaví na signály nejen svého těla, ale na své pocity, intuici a věnujte jí zvýšenou pozornost. Díky tomu se můžete vyhnout eventuálním, zbytečným problémům a potížím. Patrně se ve vás probudí silný pocit zodpovědnosti, loajálnosti, s potřebou zvýšit svoji činnost, pracovitost, a to s plným nasazením sil. Pamatujte však na to, že nic se nemá přehánět! Je dobré snažit se, být aktivní, ale také je třeba najít zlatý střed ve všem, co budete dělat a činit.

Kozoroh

Příležitosti, které se objeví, však také brzy zmizí, proto buďte vnímaví ke všemu, co se kokem vás bude dít, co se šustne, a nebojte se změn! Čistěte nejen mysl, emoce, hlavu, ale i tělo. Udělejte si v životě takový „malý průvan“, ať se vše vyčistí, odezní, odvane, uspořádejte si city, myšlenky a život celkově. Nebojte se nových myšlenek, své kreativity, což ve finále povede ke zlepšení vztahů obecně. Může se objevit osoba, která bude mít zásadní vliv a význam z výhledově dlouhého období. Osvítí vás „duch svatý“, budete mít mnoho nových myšlenek, nápadů, vizí, kdy se vám otevře mnoho nových myšlenek, nápadů, možností, cest, příležitostí a nových metod.

Vodnář

Můžete se těšit na zlepšení vztahu s těmi, nadřízenými, milenci, milenkami, kdy se vám naskytne něco nového, zajímavého a ve finále výhodného, byť to tak zpočátku nemusí vypadat. Zapracujte a dejte důraz na svůj osobní rozvoj, a to jak emočně, tak myšlenkově. Je dobrá doba na investice, nákupy plány a vše, co se týče podnikání, a to jak nového, tak stávajícího. Pozor si dávejte své mylné domněnky a postoje druhých, kteří vás budou chtít ovlivňovat. Dobré konstelace jsou pro vás tento měsíc ohledně investic i zisků, v souvislosti s půdou, pozemky, nemovitostmi, a zlepšení kolegiálních vztahů.

Ryby

Milé Rybky, plaché i vy, žraloci, není patrně vše tak, jak byste si přáli, naštěstí nejen dočasně, vydržte, bude lépe. Budete patrně více akční, co se týče komunikace s okolím, seznamování, intelektuálních myšlenek, nových nápadů a vizí. Budete mít mnoho nadčasových a vizionářských vhledů, proto dbejte na to, abyste je správně vyjádřili tak, aby byly pro druhé a okolí srozumitelné, jasné a zřetelné. Patrně se objeví nějaká zajímavá osoba ve vašem životě, která vás hodně obohatí a nasměruje váš růst, vzrůst, vzestup a prolomení ledů, které se dosud nehnuly.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA