cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 8. DUBNA DO 14. DUBNA 2024

DEVĚT PENTAKLŮ

Všeobecně karta říká, že tento týden pro nás bude velmi šťastné a materiálně plodné období. Doslova si budeme užívat blahobyt, ale pozor. Hrozí nám uvíznutí ve zlaté kleci. Nebo můžeme být využiti kvůli materiálním hodnotám. Rozhodně bychom ani my neměli nikoho využívat.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká velice příjemné období. Úspěšně složíme zkoušky, získáme sebevědomí a uznání. Naše dílo bude pozitivně ohodnoceno. Jsme chytří a zasloužíme si jistotu a materiální obohacení a ocenění. Povede se nám uzavřít dobré obchody a získat tak slušný zisk. Můžeme si užívat bezstarostný týden. Jen pozor. Je potřeba zůstat trochu opatrní. Pozor na lstivost, konflikty s úřady a nenasytnost. To by naše momentální štěstí mohlo ukončit. Velice dobře se povede studentům, učitelům, všem soukromým podnikatelům, manažerům a obchodníkům. Prodejcům domácího vybavení, umění, starožitností, šperků , módním návrhářům a luxusu všeobecně. Také prodejcům a výrobcům luxusních a exotických pochutin. Provozovatelům wellnessu a spa lázním. A všem službám jako jsou kosmetiky, kadeřnictví, manikúry, pedikúry a masáže.

Vztahy: I ve vztazích si budeme užívat příjemný týden. Čeká nás hezké období ve všech vztazích. Jsme obklopeni přáteli, na které je spolehnutí. Máme jistotu v partnerství, smyslný, láskyplný a sexuálně naplněný vztah. Prožíváme šťastné manželství. Můžeme se dočkat i překvapení v podobě žádosti o ruku, nového bydlení a nebo nějakého pěkného dárku. Je ideální doba na nové seznámení, žádost o ruku, uzavření sňatku. Můžeme snadno počít dítě. V tomto období, bychom měli být opatrní pouze na jedno- být loven nebo lovit někoho jen z důvodů dobré partie.

Zdraví: Po zdravotní stránce se nám bude dařit velmi dobře. Jsme plní energie a i po psychické stránce se cítíme velmi dobře. Celkově dojde k zlepšení naší fyzické kondice a odpočineme si.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA