cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 28. ÚNORA - 6. BŘEZNA 2022

TŘI MEČE 

Všeobecně nám karta říká, že tento týden pro nás bude velmi bolestivý, budeme se cítit zranitelně, psychicky na dně a ztrápeně. Je nám víc než jasné, že musíme udělat nějaké věci, do kterých se nám dlouhodobě nechce. Víme, že ať se zachováme jakkoliv, bude to bolet. Buď nás nebo někoho jiného.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká zraňující kritika, pomluvy a obvinění z něčeho, co jsme neudělali. Musíme být proto maximálně opatrní na to, v jakém stavu odevzdáváme hotové zakázky, předáváme pracoviště a jak jednáme s klienty. Pro tento týden bude opravdu víc než kdy jindy platit pořekadlo – třikrát měř a jednou řež. Podávejte opravdu jen ty nejlepší výkony a pokud se vám něco nezdá, raději práci předělejte. Také se může stát, že vznikne nějaká nevraživost a nepřátelství mezi námi a kolegy. Je potřeba zůstat pevně nohama na zemi a vše řešit hlavně rozumem bez emocí.

Vztahy: Nehezké emoce budou vládnout i v našich vztazích. Čekají nás hádky partnerem, ale i s přáteli a rodinou. Dozvíme se nepříjemnou pravdu, provalí se nevěry a odhalí se některé milostné trojúhelníky. Dlouhodobě nefunkční vztahy patrně zaznamenají kroky k jejich ukončení. Budeme zmatení a nerozhodní. Není dobré dělat nějaké rozhodnutí pouze na základě těchto pocitů. Pozor na přehnanou a zbytečnou žárlivost, a to jak ze strany partnera, tak i od nás.

Zdraví: Tento týden nás potrápí psychika a duševní potíže. Pozor také na srdeční potíže. Hrozí bolesti srdce a je vysoké riziko infarktů.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA