cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 28. SRPNA DO 3. ZÁŘÍ 2023

ČTYŘI PENTAKLY

Všeobecně nám tato karta říká, že se vyplatí moc neriskovat. Lepší staré zaběhnuté pořádky, než nějaké pofiderní inovace. Tento týden bude platit pořekadlo: lepší vrabec hrsti než holub na střeše. Ovšem nesmíme si plést lenost a strach ze změn s riskem. Výmluvy si raději nechejte pro sebe.

Práce: Tento týden opravdu není dobré riskovat. Nic nekupujte, nepodepisujte a neinvestujte do pochybných podniků. Dělejte jen to, co skutečně dobře ovládáte a kde máte jistotu, že nic nezkazíte a neriskujete zbytečně. Je dobré zůstat zaběhnutých kolejích. Finanční tok zůstane víceméně nehybný, ale to není úplně na škodu. Vše běží ve svých pořádcích jak má a není dobré to za každou cenu měnit. Je potřeba udržet a zajistit vše, co máme a ohlídat si to. Dobře se bude dařit hlídacím agenturám, zvýší se nárůst pojistek movitých a nemovitých majetků. Pozor – hlídejte si svůj majetek, zahradu a nenechávejte si nic v autě.

Vztahy: I ve vztazích budeme spíše opatrní a okolo partnera budeme chodit po špičkách, než abychom řešili to, co nás skutečně dlouhodobě trápí. Nenechte se komandovat a manipulovat rodinou či partnerem. Pozor také na nezdravé vztahy, kdy touhu po jistotě a zabezpečení zaměňujeme za lásku a upínáme se na partnera za každou cenu. Bojíme se opuštěnosti a proto radši setrváváme v dlouhodobě nefunkčních vztazích. Je ideální doba na to, abychom takové vazby s kýmkoliv neprotahovali. Transformační energie posledních týdnů stejně přejí tomu, aby takové vztahy byly dlouhodobě ukončovány .

Zdraví: Pozor na bolesti a úrazy dolních končetin, hrozí zlomeniny, vymknuté kotníky a zablokovaná záda. Vyvarujte se přejídání a nadměrnému popíjení alkoholu. Raději svému trávícímu traktu ulevte lehčí stravou.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA