cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 27. BŘEZNA - DO 2. DUBNA 2023

ČTYŘI HOLE

Všeobecně nám karta říká, tento týden proplujeme snadno a s lehkostí. Ne, že bychom mávnutím kouzelného proutku nic neřešili, ale tak nějak se nám povede hodit starosti za hlavu a budeme plní optimismu. Zkrátka příjemný týden před námi.

Práce: Tento týden bude plný pohody a blahobytu. Jsme uvolnění, bez stresu a vše nám jde krásně od ruky. Máme dost štěstí a jsme úspěšní. Z největší pravděpodobností nás čeká i nějaký firemní večírek nebo školení, které bude spíše o zábavě než o práci. Navážeme tak nová přátelství. Je dost možné, že přeskočí jiskra a a budeme stát o víc než pracovně přátelský vztah. Toto je opravdu dobré zvážit, komplikace by pak byly opravdu zbytečné. Také se konečně uzavře nějaká zakázka, či dokončíme nějaký hodně starý a problémový rest. Velmi se nám uleví a odpadne nám tak i dost starostí. Buďte kolegiální a férový. Vyplatí se to v budoucnu.

Vztahy: I v lásce se bude dařit. Čeká nás hodně večírků a společenských aktivit. Zvláště nezadaní by je měli opravdu všechny navštívit. Z největší pravděpodobností nás spíše čeká diskotékový flirt než partner na celý život, ale i to je důležité. Zvedneme si sebevědomí a přijdeme na jiné myšlenky. Naopak dlouhodobé vztahy zaznamenají velký posun. Je ideální doba na uzavření sňatku. Svatby, které se uskuteční v tomto týdnu, budou úspěšné a mají potenciál vydržet „do konce života“. Naopak neopětované vztahy je nutné ukončit a přestat se tak blokovat budoucímu štěstí. Prostě jaro pro nás začíná maximálně příjemně a v těchto energiích se bude více méně pohybovat i příští týden.

Zdraví: Tento týden by nás mohly potrápit urologické potíže. Prostydnutí ledvin a močového měchýře.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA