cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 23. ŘÍJNA DO 29. ŘÍJNA 2023

SEDM MEČŮ

Všeobecně tato karta znamená nějaký únik před realitou. Budeme ustupovat, chytračit a občas se prostě raději potichu vypaříme, protože to bude v daný moment nejjednodušší řešení. Na jiné mazané řešení situace prostě nebudeme mít. Pozor na lháře, podvodníky a zloděje.

Práce: Tento týden buďte obzvláště obezřetní. Každý bude chtít nad každým nějak vyzrát. Obvykle to bude lstí a zákeřností. Intriky, mazanost a lstivost, to není zrovna ta správná cesta, kterou se máme vydat. Do našich povinností se nám moc nechce, jsme líní, ale nepřehazujte svoji práci na jiné. Nevyhýbejte se svým povinnostem. Ani se nenechejte uchlácholit falešným lichocením a nedělejte ani vy nic za jiné. Hleďte si svého, nic nepodepisujte a nepůjčujte si peníze. Pozor na zloděje a podvodníky, kteří budou číhat na každém rohu a pomocí intrik se budou snažit z nás dostat peníze nebo podpis k nevýhodné smlouvě. Celkově se vyvarujte všem nízkým energiím. Ani zlomyslnost, strach ,pomluvy a celkově negativní myšlení není nijak ideální.

Vztahy: Tento týden nebudou nijak příjemné ani energie ve vztazích. Čekají nás generační neshody, konflikty a rozpory. Je vhodné si v případě jakýchkoliv neshod s partnerem, rodinou či přáteli ihned promluvit, ale v naprostém klidu. Věřit falešným domněnkám, nechat se manipulovat intrikujícími kamarády, pomluvami a věřit radám, jak máme něco udělat, protože oni to ví nejlépe, nebo se vyhýbat problémům, přinese leda ještě větší neshody. A pokud se opravdu musíte pouštět do vyhrocených sporů a hádek. Klidná promluva není možná- pamatujte- chytřejší ustoupí. Tento týden vyjdou na povrch nevěry, počínající aférky a veškeré podvody a lži ve vztazích. A to pokud se takových věcí dopouštíme my sami nebo někdo vůči nám. A to i pokud si něco namlouváme a nechceme vidět pravdu. Zkuste toto nepříznivé období vydržet. Nebude to dlouho trvat.

Zdraví: Tento týden nás čekají spíše psychické potíže. Ale i psychosomatické stavy dokáží způsobit nepříjemné zdravotní potíže. Bolesti hlavy, břicha, průjmy a zvracení.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA