cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 16. ŘÍJNA DO 22. ŘÍJNA 2023

TŘI MEČE

Všeobecně nám karta říká, že tento týden pro nás bude velmi bolestivý, budeme se cítit zranitelně, psychicky na dně a ztrápeně. Je nám víc než jasné, že musíme udělat nějaké věci, do kterých se nám dlouhodobě nechce. Víme, že ať se zachováme jakkoliv, bude to bolet. Buď nás nebo někoho jiného. Tento týden opravdu nebude mít moc hezké energie. Dozvuky novoluní se podepíší ve všech oblastech života. Snažte se co nejméně nechávat vtahovat emocemi do věcí, které nemůžete ovlivnit.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká zraňující kritika, pomluvy a obvinění z něčeho, co jsme neudělali. Musíme být proto maximálně opatrní na to, v jakém stavu odevzdáváme hotové zakázky, předáváme pracoviště a jak jednáme s klienty. Pro tento týden bude opravdu víc než kdy jindy platit pořekadlo - třikrát měř a jednou řež. Podávejte opravdu jen ty nejlepší výkony a pokud se vám něco nezdá, raději práci předělejte. Také se může stát, že vznikne nějaká nevraživost a nepřátelství mezi námi a kolegy. Je potřeba zůstat pevně nohama na zemi a vše řešit hlavně rozumem bez emocí.

Vztahy: Celkově se raději vyvarujte velkému množství lidí, hrozí zbytečné hádky a násilí. Nehezké emoce budou vládnout i v našich vztazích. Čekají nás hádky partnerem, ale i s přáteli a rodinou. Dozvíme se nepříjemnou pravdu, provalí se nevěry a odhalí se některé milostné trojúhelníky. Dlouhodobě nefunkční vztahy patrně zaznamenají kroky k jejich ukončení. Budeme zmatení a nerozhodní. Není dobré dělat nějaké rozhodnutí pouze na základě těchto pocitů. Pozor na přehnanou a zbytečnou žárlivost a to jak ze strany partnera, tak i od nás.

Zdraví: Tento týden nás potrápí psychika a duševní potíže. Pozor také na srdeční potíže. Hrozí bolesti srdce a je vysoké riziko infarktů.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA