cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ZÁŘÍ 2023

Beran

Vztahy budou napěťové, spíše hádavé, spojené se ztrátou přátel, kamarádů a kamarádek. Romantika, oddanost a jemnocity není to, co by nyní „frčelo“. Je třeba vynaložit více úsilí a snahy, aby se vše nějak začalo hýbat. Randění bude spíše jiskření erotické a sexuální, někdy až třaskavé, tak pozor, zejména na neznámé a náhodně „sblížení“.

Rada:
zapalte si modrou svíci, najděte kokosovou vůni, napište své přání na papír, spalte v plameni, a věřte….

Býk
Po celý měsíc se bude vaše mysl soustřeďovat na věci praktické, hmotné, kariérní a studijní. Navštivte místní knihovnu, najdete tam důležité informace, které k vám mají přijít a ukázat vám nový směr a cestu. Romantika, vášeň, dobrodružství a sebevědomí budou velkým tématem tohoto měsíce, a to i v říjnu.

Rada:
„vyrobte“ si sluneční, živou vodu, tj. nechte stát pramenitou vodu z kohoutku ve džbáně volně na ploše, a to 21 h. Můžete přidat čerstvou mátu, meduňku či okurku. Popíjejte venku, na vzduchu, ukotveni s nohami na zemi, abyste dosáhli harmonie a rovnováhy.


Blíženci
Vše se začne rychle hýbat a dávat do pohybu, a to zejména koncem měsíce. Pohlídejte si finance, hlavně to, kam jdou a také to, co a kde podepisujete. Divoké vztahy a rychlá, dobrodružná jízda je fajn, avšak všeho s mírou! Spíše se sneste na zem, jak v nápadech, snech, tak i v jejich realizaci.

Rada:
vezměte jablko, ideálně dvoubarevné a umístěte jej na Slunce, na jednu hodinu. Poté nakrájejte jablko na pět dílů (měsíčků), zapalte fialovou svíci a sledujte plamen svíce. Přejte si, pomáhá léčení duše i nemocí.


Rak
Rodina, domov, děti a city budou bohužel na sestupu, jak na vzestupu. Netlačte na pilu, slevte ze svých zásad, ono to půjde snadněji, když necháte věcem volný průběh. V ½ září bude zabrzděna komunikace jak vás samotných, tak lidí ve vaší blízkosti. Pozor na pomluvy a nečisté úmysly druhých. Důvěřujte, ale prověřujte! Věnujte se rodině, ale i sobě, aby vše bylo v souladu.

Rada:
naplňte vonným, éterickým olejíčkem nádobku k tomu určenou, můžete smíchat s trochou vody a zapalte plamen svíce, aby se vůně dostala do ovzduší. Dotkněte se vašich zad a hrudního koše, abyste lépe a snadněji dosáhli pohody vašeho domova.


Lev
Vrchol tohoto roku máte za sebou, smiřte se s tím a začněte myslet také na druhé, nejen na sebe. Vše je nyní poněkud složitější, jak byste chtěli, vydržte, od 2/2 měsíce se vše dá opět do pohybu a to kladněji, snadněji a lépe. Ne každý den je posvícení, což pro vás milí Lvi platí dvojnásobně, a to po celý rok. Pohlídejte si srdce a cévní systém.

Rada:
zapalte svíci v barvě námořnické modři, napište na ni slova, které byste rádi sdělili okolí a bojíte se je vyslovit nahlas. Potřete svíci vonným olejíčkem a nechte dohořet. Vyhořelý vosk zakopejte do země, do půdy či do květináče, aby byly vaše plány, sny, slova a skutky uzemněny.  

Panna
Milé Panny, do ½ měsíce nechte vše volně plynout, nechtějte řešit, a hlavně nedávejte nevyžádané rady druhým, byť dobře míněné ostatním. Ve finále by se vše otočilo proti vám! Vše je zastaveno, zpomaleno, činy, skutky, situace, témata, myšlení, akčnost, ale i jinak pro vás přirozená analýza rozumu.


Rada:
vezměte vonné koření, co najdete doma, jako je hřebíček, nové koření, bazalka, badyán, bobkový list, šalvěj, rozmarýn, skořici, vanilku a jiné. Zabalte vše do plátěného sáčku, svažte stužkou či provázkem do ranečku. Pověste tento sáček na libovolné místo, kde se doma nejvíce zdržujete. Můžete zavěsit ven na cokoliv, co roste, tj. strom, kytka či keřík. Zasejte vaše myšlenky, plány, sny a touhy, když budete vázat stuhu.


Váhy
Vztahy, vztahy a zase vztahy, věčné to téma pro vás, milé Váhy. Co stále a nejvíce řešíte, položte sami sobě tuto otázku. Kdo vám staví ono zrcadlo, kdo vám říká to, co nechcete slyšet? Není na tom ta trochu pravdy? Zkuste si připustit tuto možnost! Eliminujte své přátele, ponechte si jen ty pravé a skutečné, ne ty, co na vás jen parazitují a energeticky (nejen to) vás vysávají.

Rada:
vyjděte ven, na zahradu, chatu, balkón či do přírody, do lesa. Vezměte s sebou zrcadlo, ideálně oblého tvaru. Vezměte dvě žluté svíce, živé květiny (barevné korále) si dejte ve věnci na krk a zaměřte se na to, co vidíte, co vás uspokojuje, co vám dělá dobře. Soustřeďte se na dech, vnímejte ho. Sledujte zrcadlo, možná uvidíte nějaké obrazy, vize, poselství…


Štír
Zaměřte se na přátele, zda nemáte ve svém okolí nějaké, kteří nejsou zdaleka tací, jaké si myslíte. Důvěřujte, ale prověřujte. Je to vaše téma, které máte po celý život, letos a s podzimním časem zejména. Urovnejte si vztahy s rodinnými příslušníky, alespoň se pokuste je dostat do úrovně neutrální. Nikdy nevíte, co se stane a potom je „pozdě bycha honit…“.

Rada:
vezměte fyzicky drahokamy, které jsou vám příjemné. Pokud nemáte, vytiskněte si je na obrázek, namalujte či jen prostě napište jejich názvy na papír. Vezměte temně modrou svíci, bílou šalvěj a zapalte obojí naráz. Po shoření dejte obojí vyhořelé na schody (výklenek, do sklepa, pod zem) a zaměřte se na svoji vůli, na to, co chcete a proč, co a kdo vám v tom brání. Odstraňte tyto vlivy, popř. lidi ze svého života (samozřejmě odstranit znamená eliminovat..).

Střelec
Milí Střelci, optimismus je fajn, avšak neměl by sklouznout do bezstarostnosti, nezodpovědnosti a létání na obláčku. V tomto měsíci pro vás bude čas, potřeba a také nutnost snést se nohami na zem, pevně to ustát a řešit věci „světské“. Buďte trpěliví, tak růže přináší. Vaše práce, kariéra, školy, studia budou témata, kterými budete nuceni se zaobírat. Může být projektováno skrze vaše blízké, kteří budou toto řešit a vy se na tom máte nějak podílet.

Rada:
vezměte lila svíci, namalujte na ni ochranný pentagram (pěticípá hvězda v kolečku, s cípem NAHORU). zapalte a do rozpáleného vosku nasypte pepř. Během hoření uvažte žlutou stuhu na spodek svíce. Soustřeďte se na plamen, sledujte, jak poskakuje. Sledujte 11 minut, odvažte stuhu a omotejte ji kolem celé svíce. Uhaste svíci a umístěte ji na denní světlo, spolu se stuhou. Nechte volně působit v prostoru, až do konce prosince.

Kozoroh
Ne práce, ne kariéra, ne finance, ne úspěchy, ne vy, ale vaše okolí je nyní na prvním místě. Na to se nyní soustřeďte, dříve, než bude pozdě. Zaměřte se na to, co nefunguje, řešte to, snažte se nalézt řešení, mluvte se svými blízkými, dokud ještě oni mají zájem. Povinnosti počkají, city a emoce nikoliv, zamyslete se nad tím.

Rada:
vezměte si tmavě hnědou svíci a najděte v přírodě větvičku se zelenými listy, kterou můžete zapálit (samozřejmě bezpečně). Máte-li nějaké barevné sklo, sklíčko určené pro zatmění Slunce či barevné brýle (zrcadlovky), popř. barevné pravítko, sledujte skrze toto hořící svíci a to 10 minut. Máte-li nějaké, jakékoliv bílé květy (živé), umístěte je vedle hořící svíce. Přečte nahlas, 7x po sobě své přání nebo afirmaci, předem sepsanou. Představujte si, jak chcete vidět svoji budoucí perspektivu. Potom svíci zhasněte, umístěte doma, na slunné místo a popel dejte do země či hlíny, popř. rozsypte do ovzduší.


Vodnář
byznys, podnikání, volnost, zábava, koníčky a žít, to je fajn, téma, které bude pro vás milí Vodnáři velmi vyzývavé. Avšak je třeba a nastal čas se usadit, zklidnit a postavit na pevnou zem. Nehledejte to, co neexistuje. važte si toho, co máte, ať už se jedná o vztah, práci či jiné hodnoty. Nyní není čas na psí kusy a extrémy. Pozor na finanční výdaje, spíše se pokuste šetřit a máte-li nějaké dluhy, pak je srovnejte, co nejdříve to půjde.

Rada:
vyjděte ven, do přírody, na vzduch, v teplém, letním dni. Sedněte na zem, ulehněte a buďte naboso. Jakmile se dotknete země, soustřeďte a uspořádejte své myšlenky, na co, co v životě chcete, jaký je váš cíl, ale hlavně: jaké možnosti a předpoklady máte pro jejich uskutečnění. Sledujte podněty z okolí, zpěv ptáků, jiné zvuky apod. Ležte minimálně 7 minut, nejlépe 21 minut.


Ryby
Být hodní je fajn, ale nemělo by to přerůst v to, že vás budou druzí, milé Rybky využívat a zneužívat. Nepotřebujete druhé, ani nikoho jiného k uskutečnění vašich snů a plánů, dokážete to sami, jen si zbytečně nevěříte. Vaše tělo vám v poslední době může dávat mnohé najevo, ve smyslu fyzických obtíží. Dejte na svoji silnou intuici, kterou oplýváte, ne na to, co chtějí druzí a kam vás směřují. Nenechte se ovládat a tlačit někam, kam nechcete. Neberte vše tak vážně, život je krásný!

Rada:
vezměte květinu či vonný olejíček s touto vůní. Vyjděte se tím na denní světlo, na Slunce, a vnímejte své pocity. Uvědomte si, co a kdo vám poskytuje oporu, skutečnou, ne to, že vám to „říká a tvrdí“. Ze soli si vytvořte ochranný kruh, sedněte doprostřed, zavřete oči, dlaně dejte nahoru a vyšlete své přání nahoru, do vesmíru. Můžete nahlas, či jen potichu, myšlenkově, „v hlavě“. Dvanáct minut stačí. Také si projděte minulých 9 měsíců svého života, možná najdete odpovědi…




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA