cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ŘÍJEN 2023

Beran

Budete vyzařovat nezvyklý klid, pohodu, harmonii, také šarm a eleganci. Budete řešit věci a všechny náležitosti klidně, s rozvahou a diplomaticky, čímž se doberete k mnohým výsledkům, a to po několika letech. Nebudete toliko soutěživí a netrpěliví, sami budete překvapeni tím, jak jste schopni tentokráte naslouchat druhým. Vaše milostné vztahy budou tímto hlubší a mohou začít vzkvétat.

Býk

Milí Býčci, obraťte svoji pozornost dovnitř, do hloubky, jinak budete situacemi a okolnostmi donuceni toto učinit, ať chcete, či ne. Zapracujte na svém zdravém, asertivním já, nikoliv však na narcismu. Hledejte bezpečí ne ve hmotě, financích a majetku, ale v druhých, v nich samotných. Klíč leží přímo před vámi, stačí se jen ohnut a sebrat jej…

Blíženci

Budete hledat, a také nacházet potřebnou stabilitu, a to ve vrstvách společenských a veřejných sférách, kde se vám dostane přízně od vlivných lidí. Nebojte se možné a pravděpodobné ztráty někoho z blízkého okolí, bude v budoucnu nahrazen někým jiným a lepším! Zapracujte na dlouhodobých závazcích, ale i vztazích, a to v obecné rovině. Užijte si společnosti spřízněných duší.

Rak

Důraz bude nyní kladen na vaše city a emoce, které budou zkoušeny, často až hodně napružené. Zeptejte se sami sebe, jak jste spokojeni sami se sebou, se svojí současnou situací, jak se chováte k dětem a ke svým rodičům? Pakliže tam naleznete nějaké „ale“? pak je to výrazným signálem k nutné změně, které je třeba. Důvěřujte své intuici, je to váš vnitřní kompas, který vám ukáže tu správnou a nejlepší cestu a směr. Hvězdy přejí cestám, výzvám a všemu, v co budete tento měsíc nadšeni.

Lev

Milostný život, erotické hrátky, ale také bolest spojená se vztahy bude nyní zesílena. Zároveň také bude na prudkém vzestupu vaše sebevědomí, trochu skromnosti a méně přehánění by vám jen prospělo. Zaměřte se na péči, kterou nejen dostáváte, neberte ti automaticky, také vy pečujte o druhé, ideálně bude-li to nezištně!

Panna

Začíná nebeská, pro někoho pekelná jízda, kdy po dobu dalších měsíců se dá vše rychle a výrazně do pohybu, zejména to, co jste dosud odkládali, se bude stávat aktuálním ním tématem, které bude třeba řešit. Nebuďte příliš skromní, ani zdrženliví, ať vám neutečou příležitosti, které se budou nabízet. Radujte se, buďte otevření, vstřícní a užívejte si života plnými doušky.

Váhy

Veškerá vaše pozornost, zájem a myšlenky se budou zaměřovat do záležitostí rodiny, domova, péče o sebe, romantiku, ale také bydlení, s potřebou je zkrášlovat. Posilovat se budou pouta s příbuznými, rodinné vazby, ale u partnerské a vztahové. Nebojte se rozšiřovat si své obzory, dávat zelenou novému a neznámému, s trošičkou odvahy, aktivity, ale i malého riskování. Hledejte nové, nové lidi, nová témata, nové koníčky, nové zájmy, novou práci, nový vztah, ale také se nebraňte novému poznání. Vydejte se za dobrodružstvím!

Štír

Po téměř 2 -letém napětí přichází klid, avšak dočasný, tak pozor, ať milí Štíři neusnete „na vavřínech“. Pravda se bude drát na povrch, a to ve všech oblastech, což ukáže a vyleze na povrch v množství různých potíží, kdy budete stát před nějakou velmi důležitou volbou, dejte na hlas srdce, který bude ve velkém rozporu s vaším ráciem! Ať už si vyberete jakoukoli cestu, ujistěte se, že se vydáte po hlavní a upřednostněte vlastní ochranu. Jestliže v sobě cítíte a vnímáte křivdu, dopřejte tomu čas, pro vás bude ku prospěchu.

Střelec

Tento měsíc u vás probudí touhu po inspiraci a také introspekce ve jménu vyšších cílů, duchovna a okultismu. Budete potkávat stejně smýšlející lidi, se stejnými zájmy, intelektuálního zaměření, s optimistickým naladěním. Nové informace vám vnesou nový vítr do plachet, novou sílu, a to na úrovni mentální, citové, emoční, ale i fyzické. Přijde stimul zevnitř, pulsující žár, s potřenou věci pojmenovat, nálepkovat, čehož se pokuste vyvarovat, neboť posléze vy budete stát na opačné straně odsuzování jinými.

Kozoroh

Samota, klid, příroda, voda a hory, to je to, co vás bude lákat, přitahovat, ale i nabíjet a dobíjet energeticky. Zaměřte se však spíše na potřeby druhých, jak na ty své. Budete si postupně uvědomovat svůj skutečný potenciál, a pozitivně ovlivňovat druhé, s patřičnou dávkou empatie, pochopení, porozumění, a hlavně naslouchání druhým! Chcete-li měnit práci, pak směle do toho. Vaše vlohy, dovednosti, ale i zkušenosti někdo ocení, a vy z toho časem vytěžíte.

Vodnář

Budete milí Vodnáři volání k tomu, abyste se odpoutali od své přirozenosti. Spíše vás to bude táhnout, lákat a nabízet se týmové spojení, namísto ražení vlastní cesty, které ve finále bude přínosné, byť to tak zpočátku nemusí vůbec vypadat. Nebojte se však, odložte nyní to, co vás svazuje spoutává a nenaplňuje. Přijdou nové šance, výzvy a možnosti, které po novém roce přinesou své bohaté plody.

Ryby

Proměna, to je téma, které pro vás bude hlavním tématem říjnových dnů. Odejít má vše staré, aby přišlo nové, jiné a lepší. Je třeba však jít tomu naproti a učinit první kroky ke štěstí a k lepšímu osudu. Dokončete všechno staré, nefunkční. Nezapomeňte dát do všeho svůj vynikající has srdce, notnou dávku soucitu, avšak nenechte se přitom využívat a zneužívat. Budete lákáni vést dialogy s vesmírem a sami se sebou, se svojí vynikající intuicí, kterou vynikáte, a to nejlépe ze všech znamení zvěrokruhu. Definujte a určete si však své hranice a limity, abyste chránili a bránili své blaho, nikoliv druhých!



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA