cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC PROSINEC 2023

Beran

Milí Berani, vaše aktivita v blízkém okolí a v příbuzenstvu bude víc než přímočará. Váš kreativní potenciál bude na plné výši, takže o nápady a potřebu vdechnout věcem nový vítr do plachet taktéž. Budete chtít vyzkoušet všechno nové a nepoznané. Hvězdy vám přejí v oblasti cestování, také v rozšiřování si vědomí, ve vzdělání a v psaní, pokud byste chtěli sepisovat básně či jiné spisy. Pozor si dávejte na návykové látky (cigarety, alkohol, léky, aj.). Pokud jim holdujete, pak se je snažte omezit na minimum. Mohou vylézt stará traumata, nenechte se tím zaskočit a jednejte, buďte akční a postavte se všemu, máte na to!

 

Býk

Láska, vztahy, romantika a budou tématy prosincového měsíce pro vás, milí Býčci. Pocítíte pocit klidu, harmonie, radosti a vše, co se bude odehrávat, bude pro váš prospěch. Nebojte se uskutečnit velké plány, všechno, do čeho se pustíte je předem zúročeno úspěchem. Vůbec o sobě nepochybujte, vše, do čeho se pustíte, bude růst, vzkvétat a prosperovat. Nechte se přitahovat vším krásným, nebraňte se se otevřít se svým citům, čeká vás velmi příjemný měsíc.

 

Blíženci

Domov, rodina, mateřství a rozšiřování intuice jsou témata, která budou v prosinci velmi výrazná, milí Blíženci. Pokud byste se chtěli pustit do malování, tvoření, pak je právě prosinec tím nejlepším měsícem, kdy vaše kreativita bude na nejvyšší úrovni. Věnujte se především sami sobě a jen sobě. Nebojte se vyjádřit své potřeby a touhy, budou vyslyšeny.

 

Rak

Romantika a cesty ke své duši se budou po celý měsíc ve vás probouzet, stejně jako propojení s vesmírem. Vaše intuice bude na nejvyšší maximální úrovni, dejte na to, co cítíte, co tušíte, co říká hlas vašeho srdce, nikoliv na to, co říká hlava, rácio, a nemůžete udělat chybu. Budete se ve své mysli hodně zaměřovat na vztahy a budete si uvědomovat skutečné hodnoty, to, co funguje a je hodnotné. První polovina měsíce je vhodná pro konstruktivní hovory se svojí rodinou, dětmi a matkou, či tchýní. Uvědomte si své skutečné potřeby a pokuste se je následovat, vyvarujte se jakékoliv agresi, i slovní. Také zmatek a chaos není to, co byste nyní měli podporovat, naopak řešte vše jasně, přímočaře a konkrétně. Zapomeňte na frustraci a neberte nic osobně, není nic takové, jak na první pohled vypadá.

 

Lev

Milí Lvi, zaměřte se tento měsíc na otázky zdraví, jak preventivně, tak i léčebně. Dopřejte si wellness, masáže, lázně a hlavně klid, relaxujte, odpočívejte a nic nepřehánějte. Možná budete překvapeni tím, jak jste nyní romantičtí, naměkko, kdy se budete stranit společnosti. Vše je v pořádku, nebojte, působí na vás takto hvězdné konstelace, kdy se máte zaměřit na sebe, na své srdce, na intuici, také romantiku a harmonii. Nebojte se projevit soucit, stůjte si za svojí pravdou, ale bez hádek a emocí.  Můžete se ve svém okolí setkat s žárlivostí, můžete čelit křivdám a intrikám od jiných lidí ve vašem okolí. Najděte rovnováhu mezi prací a vaším soukromým životem, pokuste se to oddělit, vyhnete se tak zbytečnému chaosu a napětí.

 

Panna

Inspirovat vás bude po celý měsíc atmosféra vašeho domácího prostředí, kdy i záležitosti domova a rodiny se vás budou velmi úzce dotýkat, více, jak kdy jindy. Vytvořte si prostor pro svůj vnitřní svět, buďte v klidu, relaxujte a nic nepřehánějte. Co řešíte, bude „samo“ vyřešeno. Je nyní důležitá vaše emoční pohoda, soulad duše a zbavení se všech starostí, které nemůžete změnit a ovlivnit. Soustřeďte se na své pracovní úspěchy, kariéru a projekty, které máte rozdělané. Ke konci měsíce vás osvítí „duch svatý“ a vy budete velmi kreativní a nápadití, kdy se zároveň mohou objevit neočekávané a nové příležitosti.

 

Váhy

Milé Váhy, budete po celý měsíc velmi inspirativní, kdy váš mozek bude velmi stimulující a přinese mnohé perspektivy a nové možnosti. Mějte na paměti a nezapomeňte, že je třeba a vždy ve všem hledat ten správný střed a rovnováhu, nic se nemá přehánět. Pokud byste se chtěli zapsat do nějakých kurzů, rekvalifikačních či vzdělávacích, pak je tento měsíc tím pravým! Ponořte se do nových témat, dívejte se na vše optimisticky a nenechte se nikým a nikam tlačit. Pokud provedete nějaké změny, jakékoliv, pak se vše v lepší obrátí, ale je třeba jednat, neváhat a udělat nějakou změnu ve svém životě. Ve druhé polovině měsíce vaše myšlenky budou zaměřeny na domácí prostředí a celkovou rodinnou atmosféru, nenechte se vytočit a neberte tak vážně to, co vám někdo řekne, co se týče kritiky vaší osoby. Bude se jednat o zrcadlení, zkuste nad tím popřemýšlet jinak a mnohé pochopíte. Váš profesionální a kreativní život slibuje nové možnosti a příležitosti, uvolněte svůj potenciál a nebojte se říci ano novým možnostem a příležitostem, které budou klepat na dveře.

 

Štír

Otázky a témata prosincového měsíce budou pro vás, milí Štíři majetkové, finanční, a to i díky novým příležitostem které se mohou nabízet. Vaše ambice a silná vůle vám pomohou dokázat nemožné! Tento měsíc vám skvěle podpoří vaše dovednosti, talenty a vlohy, což vám pomůže zvýšit váš potenciál zisku a výdělku. Nebojte se učinit nějaký odvážný krok. Vaše důvěra bude též harmonicky posílena, získáte mnohé nové poznatky a důležité informace. Vyčistěte v sobě staré rány a křivdy, zbavte se minulosti a starých traumat, udělejte tlustou čáru za minulostí jednou provždy.

 

Střelec

Tento měsíc, milí Střelci je vhodný pro nové začátky! Zaměřte se na svoji vnitřní, individuální identitu, na své silné stránky a celkovou pohodu. Nechte svoji osobnost zazářit, věnujte se svým koníčkům, zájmům a přátelům. Přineste do svého života radost, optimismus a nové naděje. Pokud byste chtěli cestovat, pak máte zelenou a hvězdy vám v tomto ohledu přejí. Podpořeno je také velmi dobře vaše tvůrčí vědomí. Záležitosti „srdce“ budou nyní velmi emoční, nadšené a inspirativní.

 

Kozoroh

Milí Kozorohové, nastal čas k bilancování, kdy je právě nyní nejlepší čas k tomu, abyste přehodnotili svůj rok, uplynulé období a měli jas no v tom, co a jak chcete v roce dalším. Využijte tento měsíc pro vnitřní reflexi, pro podporu většího sebevědomí, které povede k vašemu osobnímu růstu. Budu výrazně zvýšeny a podpořeny vaše instinkty, s potřebu něco udělat a rychle jednat. Nebojte se toho a jděte za svými sny a touhami. Pamatujte si, že vaše slova jsou kouzla, které vytvářejí vaši realitu, pakliže chcete, pakliže to u dáte zelenou. Naslouchejte svému srdci (nikoliv mysli) a udělejte nové, správné kroky.

 

Vodnář

Milí Vodnáři, čeká vás nejpříjemnější měsíc tohoto roku! Vaše sny, přání, naděje a vize budou naplněny a vám se podaří něco velkého. Dávejte pozor na spojení, která mohou podporovat vaše ambice, ať už prostřednictvím spolupráce, příležitostí k vytváření sítí nebo posílení stávajících přátelství. Objeví se nečekaná příležitost, která vám pomůže dostat se na vrchol. Máte více vloh a dovedností, než si myslíte, a právě v tomto měsíci budete moci využít svůj velký potenciál, který v sobě máte. Máte jedinečné dovednosti, skryté talenty, nebojte se ukázat druhým, co se ve vás skrývá, nebuďte zbytečně skromní. Pokuste se zaměřit se na své denní povinnosti, rituály, které se nebojte změnit, tj. péči o sebe, včetně stravování, cvičení a relaxačních postupů, a zvažte, jak můžete zvýšit svoji pohodu, tak, aby tento rok ukončili na vysoké úrovni. Vesmír vám nabídne skvělé šance a velké příležitosti, řekněte ano všem výzvám a novým dobrodružstvím. Rozšiřujte své tvůrčí vědomí a inspiraci, abyste do svého života vnesli větší radost a jiskru.

 

Ryby

Milé Rybky, budete nyní sklízet odměny za veškeré své dosavadní snažení a to, co jste zaseli. Nastal čas na nové cesty, nové inspirace, nové možnosti, příležitosti a čas se zvednout a jít dál. Čeká vás nová cesta, možná dlouhá, ale jistá. Věnujte velkou pozornost příležitostem, které se budou v průběhu dalších měsíců nabízet. Je vhodný a ideální čas ukázat druhým vaše skvělé a vynikající talenty, věřit si a stanovit si nové záměry, souvisejících s vašimi kariérními ambicemi. Kurzy, školení, semináře a seberozvoj je tím, kam je dobré se ubírat. Nechte své srdce vést cestu do magického nového roku dopředu. Přijměte to, co vás dělá jinými, pro někoho divnými, přijměte to, co vás dělá úžasnými, nechtějte nic druhým vysvětlovat, nemá to cenu a bere vám to zbytečně čas a energii. Naslouchejte hlasu svého srdce, jděte za svojí intuicí, která je velmi, velmi silná!


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA