cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA SRPEN 2022

Měsíc srpen bude obecně velmi napěťový a náročný, a to jak pro jednotlivce, skupiny, státy, ale i celosvětově, a to nárůstem dramatických vlivů a planetárních, nepříjemných konstelací. Některé záležitosti budou přímo výbušné, kdy bublající láva bude tryskat na všechny strany, ať už po stránce citové, duševní, psychické, myšlenkové, či skutečné, doslova a do písmene ve smyslu přírodních katastrof a nečekaných událostí, které zasáhnou a nepříjemně překvapí celé lidstvo. 

Zejména prvních 14 dní měsíce srpna se objeví mnoho nesrovnalostí, ale také vyleze napovrch nejasností, záhad, manipulací, lží a zároveň obecného strachu, který v sobě bude lidstvo pociťovat ve smyslu nejistot, chybějící pevné půdy pod nohami a velmi rychle se měnících událostí a informací. 

Emoce, lidé, počasí a klima bude velmi nestálé a napěťové, někdy až „strašidelné“. Vládnoucí organizované skupiny jednotlivců, ale i ve větším rozsahu budou ukazovat svoji moc, sílu a vynucovat si poslušnost, stejně jako v práci, zaměstnání, v institucích, úřadech a jiných, veřejných zařízeních. Nepodléhejte strachu, věřte sobě, své intuici, která vás niky nezklame, pakliže se naučíte jí naslouchat! 

Státní záležitosti, průmysl, veřejná správa, příroda, počasí, doprava, podniky, instituce, média a vlastní pocity budou velmi dramatické, což přinese mnoho nespokojenosti mezi lidmi. Proto si nezapomínejte dělat to, co vás baví, přináší vám radost, potěšení a dobrou náladu! 

Co se týče riskování, rychlé jízdy, předjíždění a adrenalinových aktivit, zde platí: „dvakrát měř, jednou řež“, neboli jinými slovy opatrnost je v tomto měsíci hodně na místě! Proto zbytečně neriskujte, nepředjíždějte v nepřehledných místech, raději uberte plyn a mějte nachystanou nohu pro brzdy. Méně je někdy (vždy) více a není kam spěchat, ne nadarmo se říká: „spěchej pomalu“! někdy minuty, dokonce vteřiny mohou změnit celý život, někdy pozitivně, jindy nepříjemně. Již sám Hippokrates říkal: „je lepší dekagramy prevence, jak kilogramy léčby“!

 

BERAN

Napětí, hádky a tendence se obhajovat za každou cenu, byť toho nebude skutečně třeba, to je téma Vás, milí Berani a Beranky. Zvýší se vaše potřeba být vůdčí, a to za každou cenu, ať to stojí, co to stojí. Nezapomínejte, že nejen vy jste středem vesmíru, zbytečně si tak naděláte mnoho nepřátel a problémů. Vaše chování bude přehnaně impulsivní, ať chcete, či nikoliv, proto je vhodná, dobrá a ta nejlepší doba na odpočinek ve formě dovolené.

 

BÝK

Milí Býci a Býčice, pokud jste sami, ponechte to tak také v tomto měsíci a nikam nespěchejte, neboť ne zrovna nejlépe by to mohlo dopadnout. Naopak se objeví potíže, nesrovnalosti s opačným pohlavím, ve smyslu boje, kdo z koho, což nikdy nepřináší nic dobrého. Naopak zvýšená bude vaše erotická a sexuální zóna, tedy využijte těchto svých „předností“ a příležitostí, které se vám naskytnou…

 

 

BLÍŽENCI

Základem tohoto měsíce je pro vás milí Blíženi dobrá komunikace s okolím, kde vám pomůže a k dobrému přispěje váš upřímný zájem a zvědavost o druhé. Vyjadřujte se skrze sami sebe, a to ideálně dramatickým a tvůrčím způsobem, nevynechávajíc přitom svoje děti a volnočasové aktivity. Pozor na zbytečné a marnotratné výdaje.  

 

RACI

Vše budete v těchto dnech prožívat velmi intenzivně, emočně a vášnivě, zejména, co se týče vašich citů a emocí. Neberte proto osobní záležitosti tolik vážně, vynechte žárlivost a snahu ovládat citově druhé. Ukažte naopak svoji sílu, kterou v sobě máte a sami uvidíte, jak se vše dá do pohybu, lépe a snadno se nakonec vyřeší, k vaší spokojenosti.

 

LVI

Milé Panenky a Panáčci, v tomto měsíci se váš zájem přesune na rodinné témata, kdy mnoho, téměř všechny aktivity budete podnikat převážně doma, či v blízkém okolí. Vyřešte si problémy a nesrovnalosti s rodiči, zejména s matkou, tchýní, snachou, sestrami a dcerami. Snažte se být vůči nim více taktičtí a diplomatičtí, do budoucna se vám to vyplatí!

 

PANNY

Vaše duševní energie a bystrý úsudek vám zajistí budoucí, dlouhodobé výsledky, zejména na poli pracovní a kariérní. Nebojte se říkat druhým, co si skutečně myslíte, a to nejen ono „A“, ale také nezbytné a podstatné „B“! Objeví se možnost prakticky uplatnit vaše vynikající praktické, organizační a vědomostní dovednosti, proto buďte maximálně vnímaví ke všem příležitostem a možnostem, které se naskytnou!

 

VÁHY

Vaše city, vášně a emoce budou velmi silné, s nutkavou potřebou je sdělit svému okolí, avšak nemusí to příliš diplomatické a vhodné, proto velmi dobře zvažujte to, co druhým řeknete. Některá slova a věty nelze vzít zpět a dokáží vaše okolí velmi nepříjemně zasáhnout na úrovni citové. Proto raději napočítejte do deseti, než vypustíte ze svých úst to, co byste ve skutečnosti jinak nechtěli. Hvězdy vám přejí v oblasti kultury a umění. Proto je dobré vyrazit na nějaký koncert, výstavu či si zakoupit umělecké dílo, drahý obraz či sochu, stejně jako máte možnost sehnat kvalitní, levné a výhodné gramofonové desky, pakliže je sbíráte a máte v nich jmění,

 

ŠTÍŘI

Můžete se zajímat o témata mezi „nebem a zemí“, a to díky nějakému zvláštnímu, neobvyklému zážitku, který vás zaskočí a překvapí. Vaše tělo má nyní nejvyšší schopnost za celý rok k sebe regeneraci, taktéž pocítíte zvýšení životní a fyzické síly ve smyslu celkového „dobití baterek“. U Štírů narozených v období mezi 11. – 22.11. se budou silně a výrazně objevovat jasnozřivé, až věštecké vlohy a předpoklady, na kterých je dobré zapracovat a dovést je k úplné dokonalosti.

 

STŘELCI

Svých velkých úspěchů nyní můžete docílit pomocí dobrým a vlivným přátelům a také společenských organizací. Využijte své oblíbenosti a nebojte se chytit příležitost pořádně „za pačesy“, kdy se některé dostaví. Nebojte se spolupráce s druhými, ve finále z toho bude velmi slušný zisk, byť ne hned, ale vaše skvělé a šťastné zítřky přijdou!

 

KOZOROŽCI

Budete u sebe pociťovat nutkavé a neodolatelné myšlení o věcech v širším rozsahu, s potřebou přijít věcem, událostem, lidem a různým tématům na kloub. Srpen je pro vás ideálním měsícem pro vzdělání na poli pracovním, stejně jako o kariérní postup, avšak je třeba se o to osobně a aktivně přičinit. Nemoralizujte druhé, neřešte své okolí, nyní je čas pouze a jenom na vás samotné!

 

VODNÁŘI

Milí Vodnáři, k vaší naprosté dokonalosti chybí už jen maličko! Neusněte proto na vavřínech, nebuďte líní a jděte si aktivně za svými sny, tužbami a přáním. Mnozí z vás v sobě objeví silné, intuitivní schopnosti, s možností velké předvídavosti osudu druhým, proto je dobré absolvovat nějaký kvalitní kurz osobního rozvoje a okultních, esoterických či mystických témat.

 

 RYBY

Rybky, kapříci, štiky, žraloci a piraně, štěstí se na vás usmívá, a ještě bude i v průběhu dalších měsíců. Jděte za svými sny na úrovni kariérní a pracovní, dejte na svoji jinak skvělou intuici. Jakkoliv významnou roli ve všem životě nyní sehraje téma psychologie či astrologie, která vás kvantovým skokem posune obrovskými, mílovými kroky k samému vrcholu blaha, štěstí a úspěchům.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA