cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA LISTOPAD 2023

Beran

Patrně a zřejmě budete milí Berani, zápasit ať už vědomě či nevědomě sami se sebou. Zaměřte se na očistu nejen mysli, emocí, ale také tělesnou. Popíjení čistícího a detoxikačního čaje v těchto chladných dnech vám jen prospěje.

 

Býk

Vaše předešlá strategie a snaha bude po zásluze odměněna, a to v pozitivním slova smyslu. Trpělivost růže přináší a vy budete nyní ony růže sbírat, a to nejen tento měsíc, ale i v dalším, následném období, i v roce dalším.

 

Blíženci

Budete někým či něčím obdarováni. Pozor však na lži, intriky, manipulaci a klamy, ať už směrem k vám, či i od vás. Bumerang nyní bude působit velmi silně, a to kladně, ale i záporně. Neboli: co nyní vyšlete, to dostanete násobně zpět.

 

Rak

Aktivita, přímočarost, odvaha, bojovnost, síla a odhodlanost. To jsou slova, která charakterizují tento měsíc pro vás, skrze planety a hvězdy. Je dobré se zaměřit na zlepšení a nápravu vztahů, zejména příbuzenských a rodinných. Sundáte růžové brýle a uvidíte věci a vše mnohem jinak, jak se jeví. Díky tomu se vám hodně uleví.

 

Lev

Odchody, rozchody a napětí ve vztazích, to je to, co se dá bohužel milí Lvi očekávat. Proto se pokuste více naslouchat druhým, abyste mohli zachránit, co se ještě zachránit dá. Nikdy není pozdě, šance ještě jsou.

 

Panna

Pakliže jste single, pak se můžete těšit na nové a kvalitní seznámení. Je však potřeba tomu jít naproti a podniknout nějaké kroky. Pak vám „osud“ rád pomůže. Mohou se objevit záležitosti z minulosti, které jste nevyřešili, nyní je správný čas na jejich ukončení jednou provždy.

 

Váhy

Rodina, harmonie, pohoda, teplo krbu domova, toť vše, co budete zažívat v kladném a pozitivním slova smyslu. Vhodný čas je na úpravu interiéru, bydlení, výměnu šatníku, změnu vzhledu, a také pro založení rodiny a vdavky.

 

Štír

Můžete mít, milí Štíři, pocit svázanosti. Avšak není příčina ve vás samotných, ale v někom ve vašem blízkém okolí, kdo vás negativně ovlivňuje, byť to může myslet dobře. Avšak pro vás to nejsou ty nejlepší rady! Dejte na to, jak to cítíte a vnímáte vy, nikoliv druzí.

 

 

Střelec

Nepřešlapujte, nepřemýšlejte, neotálejte, ale naopak: konejte. Jinak vám mohou utéci příležitosti, které se již nenaskytnou. Nebijte se, věřte si. Štěstí a úspěchy přejí odvážným a to ve skrytu duše jste!

 

Kozoroh

Dokončete vše, co máte započato, i když to není úplně dokonalé a podle vašich představ. Jinak se nepohnete z místa a zbytečně se budete stresovat, což by se mohlo odrazit na úrovni tělesné, somatické, tedy zdravotní. Nezapomínejte, že je vždy a pokaždé lepší dekagramy prevence, jak kilogramy léčby! Zvolněte, odpočívejte a relaxujte, vaše tělo to ocení.

 

Vodnář

Pohlídejte si výdaje, finance a zbytečně neutrácejte, aby vám později ony peníze nechyběly jinde. Zvolněte, věnujte se sami sobě, svým touhám přáním, snům a dělejte to, co vás baví. Nikoliv to, co musíte, či kam, nebo do čeho vás někdo tlačí, nutí nebo se pokouší vás manipulovat. Dejte na svůj vynikající  a nadčasový šestý smysl.

 

Ryby

Zbavte se zbytečných strachů. Nezapomeňte, že všechno je jen a pouze v hlavě. Neboli: co vysíláte, to také dostaneme. Ve vašem případě, milé Rybky

ještě další 1,5 roku nemusí jít vše tak snadno, jak by bylo příjemné. Avšak za ony 2 roky se naopak dočkáte velmi, velmi příjemných, plodných a prosperujících roků a nádherných časů, na které se můžete právem těšit!


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA