cena hovoru je 50 Kč za minutu

Úplněk ve znamení býka

Vliv úplňku začíná již dva dny před jeho datem a trvá ještě dva dny po něm. Nejméně dva dny, mohou to být i tři dny. Luna je obestřena tajemstvím, její vliv tudíž není ohraničený, ale více méně všechno splývá a všechno je symbolické a neuchopitelné. Podobně jako Tarot, který je také založen na symbolech a spojuje nebe i Zem. Při karetních výkladech také dochází k léčení duše i těla, neboť se prostřednictvím obrázků v Tarotech člověk podívá na svůj život z jiných úhlů pohledu, než běžně a objeví se řešení různých životních situací, které není běžné. Potom se pochopitelně změní i život tím nejlepším způsobem. Stačí v životě změnit maličkost, a to má vliv na celé naše prožívání. Například si začneme psát deník, kde si zapisujeme denně všechny krásné věci, které nás potkaly a najednou nám plno dalších láskyplných věcí chodí do života. A život začíná být zábavnější, dostává se nám do něj více lásky a světla.

V úplňkovém výkladu jako první vyšla karta Král holí. To je člověk na vedoucím místě, je živý, činorodý a má skvělé nápady. Může nám radit v podnikání i v běžném životě, stává se naší oporou, můžeme se na něj spolehnout.

Karta Svět říká, že prožíváme úspěchy, máme tančit tanec života s lehkostí a radostí. Lidé nás mají rádi, protože jsme laskaví a umíme odlehčovat těžké situace tím, že ve všem najdeme humornou stránku věci. Dokážeme se také od srdce zasmát, a to je velmi nakažlivé pro ostatní.

Karta císař říká, že máme ve své blízkosti laskavého, ale přísného člověka s otcovskými sklony. Ochraňuje nás, dodává nám odvahu v nesnázích a umí nás povzbudit. Může to být člověk, ale také nebeský Otec. Je dobré vyslovit a do deníku si zapsat svá přání, která ale musí být prospěšná a nesmí nikomu ubližovat. A úplňková přání se vždy splní. V jejich splnění je ale třeba věřit. Bez víry to nejde.

Karta Slunce je velmi dobrá. V našem životě se spousta věcí vyřeší a život se nám tím nejlepším způsobem vyjasní. Pamatujme, že slunce svítí na všechny, na bohatého i na chudáka a pomáhejme si navzájem v rodině i ve vnějším světě.

Pětka pohárů je trošku smutná kartička. Člověk pláče nad rozlitými poháry, ale pokud se na situaci podívá z jiného úhlu pohledu, není tak beznadějná, jak se zdálo. Každý mrak má stříbrný okraj a tím se řiďme i v našem životě. Na horší věci se máme dívat z Andělské perspektivy – z nadhledu a přestaneme se trápit.

Přejeme všem krásné dny úplňkového období.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA