cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 30. ŘÍJNA DO 5. LISTOPADU 2023

OSM PENTAKLŮ

Tento týden se zas pomalu vracíme do klasických kolejí plnění úkolů a pracovních povinností. Jsme cílevědomí, svědomití, pečliví a rozvážní.

Práce: Tento týden dostaneme příležitost využít všechny své dovednosti. Čeká nás začátek dlouhodobé spolupráce. Sice to budou nejdříve jen drobné zakázky za míň peněz, ale ty na sebe budou nabalovat další a další. Z něčeho, co byl jen jeden výrobek se pomalu stane sériová výroba. Jsme schopni se i něčemu novému dobře přiučit. Zvláště dobře se povede řemeslným a ručním výrobkům. Také obchodníci, co je budou prodávat, si povedou velmi dobře.

Vztahy: Pečlivě pečujeme o své blízké a partnerský vztah jako takový. Jsme rádi, že máme protějšek a dáváme to najevo. Staráme se, jako bychom byli na začátku vztahu. Věnujeme se rodině a dětem. Těší nás to. Ženy pravděpodobně dostanou chuť nějak zvelebit domácnost. Muži zas budou chtít kutit něco v dílně. Navštívíme i příbuzné , které jsme dlouho neviděli. Nezapomeňte na dušičky a uctít i své předky.

Zdraví: Pozor, abychom to s tou aktivitou poněkud nepřehnali a nevyčerpali se. Hrozí bolesti zad a drobné úrazy prstů na rukách.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA