cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3. ČERVENCE DO 9. ČERVENCE 2023

SEDM PENTAKLŮ 

Všeobecně nám karta říká, že sklízíme plody své práce. V poslední době jsme se moc nesnažili a ani teď není naše pracovní nasazení úplně na 100%. Je nám proto jasné, že nás po všech stránkách čeká slabší týden. I když jsme od všeho očekávali poněkud více. 

Práce: Po pracovní stránce nás čeká poněkud slabší týden, zvláště pokud jsme závislí na klientech. Tržby budou v některých odvětvích stagnovat a bude nás přepadat strach o finance. Hodně to bude způsobené začátkem prázdnin a odjezdem většiny lidí na dovolenou. A ten kdo neměl to štěstí a nemá dovolenou, je stejně v lehce odpočinkovém módu. Jsme poněkud líní a nic se nám nechce. Ideální je se nestresovat. Věnovat uvolněný čas třeba úklidu a předělání obchodů, vyřídit staré resty a dát do kupy účetnictví.

Vztahy: I po vztahové stránce nás čeká sklízení toho, co jsme zaseli v minulosti. Všeobecně budou vztahy spíše nestálé, chybí nám nálada, dostatek komunikace a chuť se do čehokoliv pouštět. Nově vznikající vztahy budou mít pomalejší vývoj. Narazíme na nedostatek času a budeme bojovat sami se sebou, zda se vůbec chceme do něčeho pouštět. Nechte vše volně plynout, vše má svůj čas. 

Zdraví: Po zdravotní stránce buďte opatrní na riziko infekcí a plísní. Může nás klidně potrápit i akné či ekzém nebo opar. Nezanedbávejte pro žádné škrábnutí, ve veřejných sprchách mějte raději obuv, chraňte si pleť před sluncem. Pozor na sexuálně přenosné choroby.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA