cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 26. ČERVNA DO 2. ČERVENCE 2023

ŠEST PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta znamená, že pro nás tento týden bude velmi dobrý. Vše, co budeme činit, by mělo mít příznivý vývoj. A nakonec z toho pro nás bude i zisk a to nejen po finanční stránce.

Práce: Tento týden by se nám mělo dařit velmi dobře a to hlavně po finanční stránce. Naše snaha a pevná vůle, kterou jsem v minulosti měli, přinese ovoce. Čeká nás nečekaný příjem peněz, dostaneme odměnu, můžeme peníze jen tak třeba nalézt na ulici či vyhrát ve sportce. Neměli bychom však kvůli výhře zbytečně riskovat. Není ani moc vhodná doba si brát úvěry, či někomu půjčovat peníze. Měli bychom však někomu potřebnému přispět. Nemusí to být nutně  finanční obnos, může se klidně jednat o fyzickou pomoc nebo charitativní akci. Pokud totiž budeme velkorysí a dobrosrdeční, úspěch se dostaví vzápětí.

Vztahy: Tento týden budou mít vztahy lehkou prověrku. Pokud totiž žijeme ve vzájemné toleranci a úctě, budou naše vztahy požehnané i nadále. Hůř dopadnou vztahy, kde se cítíme využíváni. Vztahy, kde nic nedostáváme a pouze do nich investujeme energii a cit, ukončíme. Tento týden budeme mít velkou šanci přesně poznat, kdo je skutečný přítel a kdo ne. Ovšem pokud se takto chováme k někomu sami, či se stavíme do role oběti, dostaneme lekci. Rovnováha musí být zachována v každé oblasti našich životů.

Zdraví: tento týden bychom měli více odpočívat a dát si pozor na vyváženou stravu. Stres, nedostatek vitamínů a strava z fastfoodů by se mohla podepsat nejen na naší fyzické stránce, ale i na psychice. Je ideální doba na to začít se cvičením, meditacemi a hubnutím. Ne však ve smyslu diet. Ale spíše o určitý pořádek, který si učiníme sami v sobě.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA