cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 20. LISTOPADU DO 26. LISTOPADU 2023

DVĚ HOLE

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká týden plný nepříjemného rozhodování. A bohužel budou věci složitější, než je nám příjemné. Sice máme na vybranou ve svém rozhodování, ale ani jedna varianta, která připadá v úvahu se nám moc nelíbí. Na řešení, které by pro nás bylo přijatelné, si musíme ještě nějakou dobu počkat.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká takový kolísavý týden. Výsledky jsou v nedohlednu a ani zdaleka se neshodují s našimi plány. Je potřeba některé plány přehodnotit a změnit. Hromadí se problémy, nedodělávky a začínáme ztrácet víru, přehled a naději. Vlastně dost možná i zvažujeme změnu v zaměstnání, ale absolutně nemáme představu, co bychom chtěli dělat, ani možnost nějaké jiné práce. Čekáme na nějakou pomoc nebo nabídku shůry, ale ta tento týden ještě bohužel nepřijde. Nepropadejte zbytečné vnitřní depresi. Vše se pohne ku předu, ale ještě není ten správný čas.

Vztahy: Ani vztahům tento týden karta moc nepřeje. Celkově jsme ke svému okolí, ale i k partnerovi vlažní a zdrženliví. Nejsme schopni se z ničeho nadchnout, nic nás nebaví a nemáme ani chuť být mezi lidmi. Máme pocit, že jsou všichni odměření, lhostejní a do všeho se nutí. Dost možná, že i vybíráme mezi dvěma partnery nebo volíme mezi novým vztahem a samotou. Nějak nejsme schopni dojít k žádnému závěru a řešení dané situace. Prožíváme vnitřní konflikt a máme potřebu se spíše izolovat. Udržte si od všeho zdravý odstup a zbytečně nic nevyhrocujte.


Zdraví: Po fyzické stránce budeme tento týden v pořádku. Horší bude náš psychický stav. Budeme se trápit a hodně o všem přemýšlet. Z toho si můžeme snadno vyvodit bolesti žaludku, hlavy, zažívací potíže a poruchy spánku.

 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA