cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 18. BŘEZNA DO 24. BŘEZNA 2024

VELEKNĚZ

Tato karta nám říká, že nás čeká týden plný víry a symboliky. I když se název karty tváří, jako, že se jedná hlavně o křesťanské pojetí věcí, vypovídá hlavně o pocitech naší duše. Měli bychom jednat podle toho, co někde hluboko v duši považujeme za správné a co nám radí naše svědomí a ne podle toho, co se od nás očekává.

Práce: Tento týden nás čeká po pracovní stránce úspěch a úspěšné řešení všech našich záležitostí. Bude záležet hodně na našem postoji, ale pokud zůstaneme morální, dodržíme všeobecně platné etické zásady, můžeme očekávat pozitivní průběh všeho, co řešíme. Také je dobré si nechat poradit od starších a zkušenějších kolegů. Je vhodná doba naučit se něčemu novému. Velice dobře se povede všem učitelům, rádcům, úředníkům a podobným činnostem. Pozor na fanatické obhajování dogmat, falešné proroky a boj s byrokracií.

Vztahy: Tento týden budeme ve vztazích řešit hlavně duševní souznění než sexuální náboj. Chceme být upřímní, ušlechtilí a toužíme po spřízněné duši. A to nejen v partnerství, ale i v přátelství. Můžeme očekávat, že si někdo bude chtít vyříkat staré křivdy, snažte se držet pravdy. Nezraďte vzájemnou důvěru partnera, rodiny a ani přátel. Tento týden také bude dost párů, kteří budou chtít svůj vztah legalizovat a zoficializovat.

Zdraví: tento týden bychom se měli po zdravotní stránce cítit lépe, než v předešlých dnech. Je ideální doba na preventivní prohlídky a návštěvy lékařů a odborníků, povede se nám úspěšně pořešit něco, co nás dlouhodobě trápí. Třeba záležitosti estetického charakteru.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA