cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 15. DUBNA DO 21. DUBNA 2024

SLUNCE

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká velmi příjemný týden. Budeme mít radost ze svého života a štěstí ve všem, co budeme činit. A proto je potřeba toho náležitě využít.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká úspěšný týden. Zvláště pokud něco vyrábíme a prodáváme. Zisky půjdou nahoru více méně všem. Ale bude se dařit nejen materiálně, hýříme totiž úžasnými nápady a práce nám jde od ruky. Velmi dobře se bude dařit na předváděcích akcích, půjdou dobře prodeje nemovitostí a přijde nějaká zajímavá zpráva, která se bude týkat energií a energetických odvětví. Zvláště se bude jednat o jejich distribuci.

Vztahy: I ve vtazích by se mělo dařit dobře. Budeme příjemně naladěni a cítíme se přitažlivě. V případě krize ve vtahu je velká šance na její překonání. Spousta nezadaných by se mohla snadno seznámit. Využijte těchto energií a snažte se být někde ve společnosti. Manželství, která se uzavřou v tomto týdnu, mají velkou šanci vydržet dlouhodobě. Velmi dobře můžeme počít potomka a těhotné ženy, které mají těsně před porodem, by v tomto týdnu mohly porodit. Věnujte se více svým dětem, promluvte s nimi. Dozvíte se nějaké věci, které před vámi dlouho tají. Dejte všem svým blízkým najevo jak moc jsou pro vás důležití.

Zdraví: cítíme se v dobré pohodě i a náš zdravotní stav je v podstatně lepší kondici, než kdy jindy. Můžeme se dočkat i uzdravení a výrazného zlepšení, pokud se z něčím dlouhodobě léčíme. Chraňte si svůj zrak. Pozor na požáry a spáleniny.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA