cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 13. LISTOPADU DO 19. LISTOPADU 2023

SÍLA

Všeobecně tato karta říká, že nás čeká pěkně akční týden a budeme muset sakra zabojovat. Nejen s naším okolím a věcmi, které budeme chtít řešit, ale hlavní souboj svedeme sami se sebou. Budeme muset odhadnout, kde zabojovat a kde naopak krotit své vášně a odhodlání. A hlavně se popereme se svojí leností. Každopádně, co tento týden nevybojujeme a neobhájíme, to nebude mít dlouhého trvání.

Práce: Po pracovní stránce budeme muset předvést notnou dávku odvahy, zanícení, ale i touhy po činnosti a jednání. Musíme se angažovat a pokud bude nutné, ukázat i drápy a rvát se jako lev. Je potřeba projevit notnou dávku horlivosti, ale nesmíme hnát věci do krajností. Pozor, je potřeba vést sice drsný boj, ale počestný. Opatrně na jakoukoliv trestnou činnost, podplácení a výhružky. Velice dobře se bude dařit profesím, kde je potřeba mít dobrou fyzičku. Jako jsou hasiči ,policisti , kulturisti, sportovci, boxeři a zápasníci. Úspěch budou mít i profese zabývající se chovem zvířat, ale i jejím zpracováním. V péči o tělo je dobré navštívit manikúru, pedikúru a depilaci. Je ideální doba navštívit plastickou chirurgii a dietologa.

Vztahy: Co se týče vztahů, tento týden budou velmi jiskřivé, plné napětí a sexuální energie. Jsme velmi vášniví, náruživí a temperamentní. Kvůli touze po partnerovi budeme ochotni zajít i nad rámec běžných praktik. Pozor, aby se nám tyto hry nezvrtly a nedošlo k despotickému jednání, zbytečnému žárlení, hádkám a k domácímu násilí a znásilnění. Vztahy, které v tomto týdnu budou vznikat ,budou hlavně na základě vášně a sexuálního podtextu. Z vášnivých románků dlouhodobý vtah moc nečekejte. Pozor na provalení nevěr a nechtěná těhotenství.

Zdraví: Čeká nás všeobecně dobrý zdravotní stav, jsme plní síly a vitality. Pozor na choroby srdce Oběhový systém. Ženám se povede snadno otěhotnět.




Zdraví: Čeká nás všeobecně dobrý zdravotní stav, jsme plní síly a vitality. Pozor na choroby srdce Oběhový systém. Ženám se povede snadno otěhotnět.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA