cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 1. DUBNA DO 7. DUBNA 2024

ESO PENTAKLŮ 

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká velmi příjemný a plodný týden. Budeme mít spoustu podnětů k obohacení. A to jak po materiální, ale i po duchovní stránce. Čekají nás nové začátky a příležitosti a celkově změna k lepšímu.

Práce: Po pracovní stránce nás čekají nové projekty, příležitosti, uznání a prestiž. Je ideální čas na podepsání nových smluv, přijdou k nám nový klienti. Čeká nás štěstí a úspěchy a s tím přichází ruku v ruce prosperita, materiální zisk a odměny za předešlé úsilí. Dosáhneme všech svých cílů, nemusíme se ničeho bát. Je to období jistoty a blahobytu. Velice dobře se povede všem talentovaným lidem, prodejcům, zvláště pak prodejcům oblečení, doplňků, nábytku a stavebnin. Také se povede architektům, právníkům, manažerům, realitním agentům a všem organizátorům. Dále pak službám jako manikúra, pedikúra, kosmetika, kadeřnictví, ale také úklidy a čištění interiérů.

Vztahy: V lásce nás čeká štěstí, plodnost a smyslnost. Jsme spokojení a s partnerem prožíváme příjemné a harmonické chvíle souznění a duševní pohody. Cítíme se bezpečně a víme, že máme v partnerství jistotu. Můžeme snadno potkat nové přátele a máme velikou šanci, že potkáme i nového partnera a zamilujeme se. Spojení, která vzniknou budou harmonická, úspěšná a dlouhodobá. Můžeme očekávat i žádost o ruku. Je velmi dobrý čas na uzavření sňatků. Můžeme počít potomka a těhotné ženy, kterým se blíží termín porodu, budou pravděpodobně rodit právě tento týden.

Zdraví: Po zdravotní stránce se vylepšíme, ožijeme energií a zbavíme se vleklých rým a viróz. Celkově se nám zdravotně povede lépe, můžeme se i úplně uzdravit.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA