cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ÚNOR 2024

Beran

Fyzická činnost a ohromná síla vás bude tento měsíc nutit stále něco dělat, činit a vytvářet. Stejně tak vaše psychické schopnosti vás budou vybízet k nestálé činnosti a pracovitosti. Vpusťte do svého života více lásky, něhy a jemnosti, nezapomínejte, že práce a povinnosti, to není všechno. Vyplatí se vám investice do rodiny, so sebe, do hmotných statků a nemovitostí. Bude po celý měsíc podpořena vaše odvaha, urputnost, cílevědomost, avšak dávejte si pozor na zbrklost a snění na „růžovém obláčku“.

Býk

Téma práce, povinností a kariéry, také kutilství bude v tomto měsíci aktuální. Díky předešlé práci a snažení se dočkáte odměny a zúročení, vše podle vašich předešlých „zásluh“ a to jak v dobrém, tak i v tom méně příjemném, podle vašich individuálních zásluh. Nebojte se požádat druhé o pomoc, neodmítejte nabízenou ruku a radu od druhých. Vaše únorové téma je o plnění snů a vy jste možná tak posedlí hybnou silou, že zapomínáte na ty skutečné, podstatné a zásadní věci a témata.

Blíženci

Tento měsíc bude pro vás milí Blíženci ve smyslu velkých změn, mnohých odhalení a profesním pokrokem, ale i možným růstem. Je však třeba začít od sebe, nespoléhat se na druhé a nebát se vzít za sebe zodpovědnost a nést důsledky všech činů a chování. Vaše inteligence a rozum bude také výrazně podpořen, proto budete nyní přemýšlet o všem velmi vážně a prakticky. Pozor si dávejte na větší výdaje finanční, zbavte se obav, stresu a hledejte jiné cesty, jakými jste dosud šli.

Rak

Vztahy, vztahy a zase vztahy, to je téma nejenom pro tento měsíc, ale také potřebné, byť nemusí být zcela příjemné změny, které budou ve vašem životě probíhat a dávat se do pohybu. Jde o změny v osobním „nastavení mysli“, změnám postojů, ke kterým budete vybízeni díky mnohým situacím, které nastanou. Je třena najít správný střed, rovnováhu mezi tím, co děláte, vysíláte a mezi tím, co dostáváte nazpět, a to ve všech rovinách a na všech úrovních. Nebojte se prosadit své potřeby, nikoliv těch druhých, buďte zdravě asertivní, věnujte se jiným tématům, jak dosud, spíše na poli duchovno – spirituálním, duchovní péči o sebe (sebepéči), zajímejte se o podstatu věcí z hlediska psychologického a uvidíte, že pochopíte to, co dosud nedávalo smysl, ani hlavu, ani patu.

Lev

Milí Lvi, hvězdy vám v únoru připravily mnohé romantické překvapení, ale je třeba, abyste v sobě našli trochu více pokory a empatie k druhým. Neřešte sebe, nezaobírejte se jen sebou, zkuste se dívat na svět, lidi a situace očima druhých a mnohé pochopíte a přehodnotíte! Můžete mít často pocit, že svět a vše se točí kolem vás, ale není tomu skutečně tak, jak se domníváte a čím dříve to přijmete, tím lépe pro vás i okolí. V únoru budete žárlit více, jak jindy, dejte na svoji intuici, ne na rozum a nezapomínejte, že méně je více! Budou přicházet nečekané momenty a situace, a to nečekaně a neplánovaně, což vás může zaskočit. Berte to jako výzvu, nikoliv jako prohru a poté z toho naopak vyzískáte a to hojně.

Panna

Pocit osamělosti, že jste na všechno sami, bude víc než výrazný. není to však ve skutečnosti takové, jak se domníváte a jak si představujete. Opak, lepší stránka je pravdou, kdy při optimismu a změně vašeho smýšlení se začnu dít zázraky, a to v dobrém slova smyslu. Zkuste změnit svůj zaběhlý způsob myšlení, své zkostnatělé návyky, svůj stereotyp a rutinu všedních dnů. Nezapomínejte také na dostatek odpočinku, péči o sebe a nezanedbávejte své vztahy. Věnujte se sobě, svým potřebám, zájmům, nikoliv těch druhých. Nebojte se posunout své hranice a změnit své nastavení myšlenkové, ale také emoční. Vydržte, za pár týdnů se dají věci do pohybu, dočkáte se splnění svých snů.

Váhy

Měsíc únor je pro vás velmi příjemným měsícem, a to ve smyslu vztahů, růstu a celkové prosperity. Přijde romantika, lásky čas a také vám přijdou nové vztahy do života. Nastal čas investovat do sebe nejen čas, péči, ale i peníze, ale mír rádi sami sebe, učinit nějaké kroky ke změnám a novým věcem. Vhodný je čas pro nákup umění, investicí do kultury a také do architektury či módy. Hýčkejte se, rozmazlujte se, nic neřešte a užijte si to!

Štír

Mnohé události únorových dnů, mnohé momenty a události vám připomenou téma rodiny a sociálních záležitostí, která je nejcennějším, co máte a bude vám to pomocí okolností připomínáno. Věnujte se více svým dětem, i když jsou už dospělí, potřebují vás. A nezapomeňte, že jednou je budete potřebovat vy! Neuzavírejte se před druhými, buďte více vstřícní, podělte se se svými nejbližšími nejen o svoji přítomnost, svůj čas, ale i hmotné prostředky. Nyní přišel čas utřídit si své názory, postoje, myšlení a chování, nastavit si hranice, kdy nějaké náhodné setkání vám ukáže zcela jiné dimenze chápání, jak dosud!

Střelec

Budete cítit obrovskou potřebu nezávislosti, s vysokými ambicemi a důležitostí úkolů a povinností. Dovolte si přijímat pomoc, rady a cokoliv od jiných, nemusíte jen vy dávat, naučte se přijímat a brát, ne nejvyšší čas! Hvězdy vám přejí tento měsíc v hojnosti, ale je třeba o to požádat, a hlavně věřit v jejich uskutečnění. Růst můžete očekávat v kariérní oblasti, ale také v oblasti vztahů osobních. Máte v sobě odvahu a mnoho sil, více, než si myslíte a než se domníváte, jen si zbytečně nedůvěřujete, díky čemuž vám mohou unikat velké příležitosti.

Kozoroh

Čeká vás velmi aktivní, nabitý měsíc, zejména na poli pracovní a kariérní roviny. Nebuďte tolik zásadoví, konzervativní a učiňte nové, jiné a odvážné, klidně i bláznivé kroky, vytěžíte a získáte nakonec víc, jak do toho budete investovat. Je dobré, až nezbytné, najít ve všech oblastech vašeho života rovnováhu a ten správný střed, jinak se nepohnete z místa a budete se točit stále dokola, jako pes, co se honí za svým ocasem. Někdo vás potřebuje, jen si o to neumí a nechce říct, buďte více vnímaví k potřebám svého okolí, mějte oči a intuici dokořán otevřené! je dobré, spíše nezbytné, abyste oddělili práci od svého soukromí, a učinili kreativní kroky. Můžete se tak dočkat romantiky, lásky, zlepšení vztahů, ale i příjmu financí, které si vás najdou“.

Vodnář

Vaše problémy z minulého období jsou už téměř minulostí, kdy končí vše, co stagnovalo, nefungovalo a bylo fádní. Nebojte se otevřít se novému, mějte rádi nejen druhé, ale především a hlavně sebe, nezapomínejte, že vy a jenom vy jste nejdůležitější na celém světě! Dejte sami sebe vždy a pokaždé na první místo, tedy své zájmy, své koníčky, své koníčky, své představy a touhy, zdravě a asertivně, ale přitom ideálně vše čiňte s někým milým, blízkým, s kým so rozumíte a kdo k vám cítí vřelé city. Vypadá to že jste se v poslední době hodně zanedbávali a nastal nejvyšší čas, abyste se věnovali nyní už jen sobě. Snižte svůj emocionální práh vůči druhým, nemějte očekávání, ušetříte si mnohé zklamání a zbytečné potíže.

Ryby

Rybičky, vydržte, nemusí jít o zrovna nejlepší a nelehčí období, které právě zažíváte, ale věřte, že vše se děje z nějakého, konkrétního důvodu. A to proto, aby bylo a bude lépe, i když to bude ještě nějaký čas trvat. Dočkáte se v dalších létech naopak velké odměny za vaše strádání a bude to stát za to!! Hvězdy září někdy více, jindy méně, a to proto, aby „nabily baterky“. Budete osudem nuceni zvládat nejeden životní úkol, nicméně jste velmi, víc, než dobře vybaveni to vše hravě zvládnout a ukázat všem, co ve vás dřímá, a to je opravdu síla. Respektujte, ale ne zase tak docela, jen to, co opravdu cítíte srdcem, ne proto, že „musíte“ a že se to od vás očekává. Nastavujte si své limity a hranice, nebojte se je zvyšovat dávat si vyšší cíle, splní se vám vše, po čem toužíte a v budoucnu, dlouhodobě vás čekají krásné a pěkné zítřky, právem zasloužené. Jste velmi moudří, nerozdávejte se tolik druhým, začněte cvičit, chodit ven do přírody, odpočívejte, navštivte kulturní akce, nechte se hýčkat druhými a nebuďte zbytečně skromní. Zasloužíte si být šťastní a dostat to, co chcete a jednou to budete  mít…


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA