cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC SRPEN 2023

Beran

Dávejte si pozor na úrazy, kotrmelce, zbrklost a nikam nespěchejte. Raději počkejte na později, a než budete 1x řezat, raději 2x měřte. 

Býk

Těšit se můžete na nová seznámení, letní lásky a bujarou zábavu. Pozor na investice do nemovitostí, není nyní zrovna nejlepší čas. Taktéž zásnuby, vdavky, větší oslavy, koncerty a kulturní záležitostí je lepší posunout, ideálně od 5. záři dále. 

Blíženci.

Zvažujete-li nákup jakéhokoliv dopravního prostředku, pak se to pokuste stihnout v 1/2 měsíce. Předejdete tak mnohým, jinak zbytečným potížím. 

Rak

Citový rozkol bude po celý měsíc častější, než byste chtěli, či si přáli. Nenechte se nikým a ničím vyvést z míry neřešte, kdo, co, jak řekl či udělal. Není to v osobní rovině, jak by se na první pohled mohlo zdát. Soustřeďte se na své sny, k jejichž splnění máte velmi blízko. 

Lev

Čekají vás příjemné změny, nové, překvapivé a velmi zajímavé. Nenechte si utéci příležitosti, které se naskytnou. Věřte své intuici, dejte na hlas volání svého srdce, nikoliv na racionální rozumové smýšlení. 

Panna

Dočkat se můžete nových smluv, zajímavých nabídek a také nových přátelství. Hvězdy vám přeji v oblasti korespondence, nedořešených starých křivd a starých, nefunkčních vztahů. 

Váhy

Pomoci se můžete dočkat od starších lidí, zkušených a také starších, rodinných příslušníků, kteří vám dají rady k nezaplacení. Naslouchejte pozorně tomu, co vám říkají a pomocí různých situací, které se vám budou odehrávat a ukazovat nové cesty a zajímavé možnosti. 

Štír

Srpen je pro vás tematický v oblasti zdraví, životního stylu, ale také témat mezi nebem a zemí. Něčemu důležitému přijdete na „kloub“ a odhalí se nejasností, které dosud zatěžovali vaše city, emoce, nervovou soustavu, ale i tělo a zdraví. 

Střelec

Cesty, zábava, optimismus, nové nápady, vzdělání, rozvoj, poznávání a také věštění jsou témata, aktuální pro vás v tomto měsíci. Hvězdy přejí poznávání nového, ať už myšlenkově či fyzicky. 

Kozoroh

Práce, zaměstnání, kariéra, byznys, jistoty budou nyní velmi aktuální a potřebné na sebe upozornit. Nebojte se požádat o zvýšení počtu, lepších pracovních podmínek či prodloužení smlouvy. Všechno má svůj čas a u vás je blíží sklizeň a bohatá úroda. 

Vodnář

Vaše velká potřeba se znovu nadechnout a něco změnit bude velmi silná. Jsou dobré občasné změny, ne a to však za každou cenu. Vytrvejte, vydržte, ale spíše uvažujte své kroky, z hlediska delší a další dlouholeté budoucnosti. Dočkejte času, jako husa klasu, až bude ta správná doba a ideální čas. 

Ryby

Voda, bude v srpnu velké téma pro vás, a to jak v okolí, bydlení, tak i na úrovni tělesné. Čistěte svoji mysl, emoce, myšlenky, život, domácnost, ale i tělo, a to přírodními produkty, které dokáží regenerovat a detoxikovat tělo. Dodržujte pitný režim, nezatěžujte svůj organismus stresy, chemií a nezdravými produkty v podobě jídla a pití.

 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA