cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC LEDEN 2024

Beran

Rozhodnost, odvaha, aktivita, přímočarost, ale i vaše tvrdost k sobě i k druhým na sebe nenechá dlouho čekat. Budete se cítit velmi sebejistě, budete povzbuzovat okolí a dokážete jasně definovat své požadavky, cíle, myšlenky, a to zejména na poli pracovním a kariérním. Vaše profese bude na vzestupu, díky vaší odhodlanosti vyhrávat a nevzdávat se. V polovině měsíce bude dobré uzavřít vše nefunkční a vpusti nový vítr do plachet. Planety přejí kvalitním vztahům a novým seznámením s tendencí dlouhodobých vztahů.

 

Býk

Do května vám hvězdy přejí ve všem, co do té doby započnete. Také vám bude umožněno definovat jasně své myšlenky, pustit se do nových kapitol svého života a zharmonizovat vše, co do té doby bylo chaotické a nejasné. Nebojte se vylézt ze své ility, změnit své zvyklosti, návyky a myšlení, dočkáte se díky tomu nových, skvělých příležitostí a skvělých možností. Klíčem k vašemu štěstí je změna, zejména poslední týden v lednu. Od 20. ledna je vhodný čas odklonit se ze své cesty, změnit směr, zbavit se minulosti a otevřít se půvabu, lásce, záři reflektorů.

 

Blíženci

Začátkem měsíce pocítíte změnu nálad k lepšímu, s chutí začínat znovu, s čistým „štítem“. Budete více jemnocitní, romantičtí, neklidní a toužící po spojení, sdílení a lásce.  Budete velmi kreativní, potřební se osvobodit od veškerých duševních a fyzických omezení. Více budete chtít komunikovat, dozvíte se nové, důležité informace, važte, jak s nimi budete nakládat. Zesílí se váš zájem o duchovno, víru a humanitní směry a filosofické otázky. Od poloviny měsíce se vám bude dařit ve společných cílech s někým dalším, vlivným či starším. Zahoďte své ego, naslouchejte druhým a raději si otevřete knihu.

 

Rak

Již od poloviny prosince můžete cítit potřebu nutkavých změn, které vychází někde „zevnitř“. Budete mít potřebu odpouštět, nebo naopak vám někdo odpustí, kdy klíčovým slovem tohoto měsíce budou vztahy, zejména ty blízké. Od 20. ledna budete více zaměřeni na své soukromí, citový odstup, kdy se tato témata budou stávat více prioritní. Pocítíte velký příval lásky, kdy vás někdo v okolí bezmezně miluje, avšak z vaší strany to takto nemusí být. Učte se objevovat nové, avšak pozor na nadšení pro vše, nebojte se zaměřit se na kvalitu, nikoliv na kvantitu. Důležitý je životní styl, odstranit všechno špatné ze svého života a nastavit dynamiku ve všech směrech.

 

Lev

Většina vaší pozornosti se v tomto měsíci bude zaměřovat na vytvoření systému, řádu a stability, zejména na poli pracovním a kariérním. Můžete se spolehnout na své kamarády, známé a příbuzné, kdy vám někdo podá pomocnou ruku, aby se nečekaně mohly hýbat věci a události novým, lepším a harmonickým směrem. Poslední týden v měsíci se budete cítit napěťově, nervózně a netrpělivě, s potřebu zaměřovat své zájmy a pozornost spíše na druhé, jak na sebe. Spíše je však dobré a lepší se soustřeďovat spíše na sebe. Organizace, vaše myšlenkové projevy budou bystré, rychlé, pružné a pohotové, což napomůže plnění úkolů a hladkému průběhu povinností. Od 13. ledna bude důležité období pro komunikaci slovem, i písmem, v souvislosti na další průběhy událostí, kdy vám někdo podá pomocnou ruku či přijde s nějakou laskavostí, která vás potěší.

 

Panna

Již začátkem měsíce pocítíte silnou touhu vytvořit něco nového, zajímavého a také nutkavou potřebu sdílet své zkušenosti, nadání, poznatky, schopnosti, vlohy a úspěchy s druhými. To, co dosud vázlo, nehýbalo se, stagnovali či vypadalo beznadějně, to vše se nyní dá do pohybu, s hladkým průběhem, tendencí k lepším zítřkům, úspěšným výsledkům a zdárným výsledkům. Budete odhodlaní k velkým krokům, s potřebou přijít věcem na kloub, kdy se vám odhalí nějaké důležité poznatky a pochopíte něco velmi důležitého a podstatného. Někdo vás vtáhne do dění, událostí či sledu velkých aktivit, kdy nemusíte být zrovna nejlépe naladěni, nenechte se nikým a ničím vyvést z míry. Nakonec vše zdárně dopadne, byť počátky se takto nemusí jevit. Hledejte inspiraci, otevřete se novému, udělejte tlustou čáru za minulostí a využijte zvýšeného náporu energie.

 

Váhy

Tento měsíc bude náruživý, temperamentní, stejně jako vy, milé Váhy. Budete velmi smyslné a žádoucí pro druhé, kdy budete na druhé působit jako magnet. Vaše přirozenost, ladnost a šarm bude planetárně posílen, stejně jako vaše přirozenost, vnímavost a schopnost řešit problémy. Budete maximálně vnímaví na všechno, zejména vaše intuice bude nyní velmi silná. Také potřeba pomáhat druhým bude u vás posílena a zesílena. Poslední týden v měsíci téma sociálních sítí, internetu či rádiových vln bude velmi silným tématem, kdy budete velmi výrazně vnímaví ke všem, se schopností diplomaticky řešit problémy.

 

Štír

Milí Štíři, čím dál častěji si budete klást otázky, co udělat, co získat a také věci tajemné, mezi nebem a zemí. Budete chtít podvědomě silnou touhu něco nebo někoho získat, ovlivnit, možná také trochu směrovat po svém. Vaše nálady a city budou velmi variabilní, lidé kolem vás budou trochu štvát, budete velmi strategičtí, opatrní a také podezíraví. Namísto toho so dopřejte relax, odpočinek a výlet, kde můžete probádat vše tajemné a záhadné. Něco velmi důležitého objevíte, co vás ovlivní a může změnit zásadně celý váš život. Udělejte si čas pro sebe, nechtějte druhé měnit a nikam směrovat, později by se to mohlo otočit proti vám!

 

Střelec

Budete chtít být středem pozornosti, což je fajn, ale nezapomínejte, že není dobré ani třeba nic přehánět, zejména pak ve slovním projevu. Celý tento rok se budou ve vašem životě dít velké věci, ale nespěchejte nikam, s ničím, netlačte na pilu! Všechno má svůj čas, kdy i vy se dočkáte, ale je třeba být trpěliví. Budete mít silnou potřebu odstartovat něco nového, velkého, také novoroční předsevzetí budou siná, avšak pozor, aby nešlo jen o prázdná slova a plané sliby. Raději konejte, jak jen mluvte, buďte konkrétní, zaměřte se na cíl a zvažujte všechny další kroky. Budete mít potřebu hledat nové způsoby, také změnu vašeho životního stylu a způsobu dosavadního života. Od 11. ledna je vhodný čas pro změny, kdy vše půjde snadněji, jak začátkem měsíce, kdy vaše energie bude na vrcholu. Buďte otevřeni společenským pozvánkám a kulturním akcím, neboť právě zde se odehraje něco zásadního, co bude mít na vás zásadní vliv do budoucna.

 

Kozoroh

Milí Kozorožci, budete nesmírně odvážní, houževnatí, uvědomělí, pracovití a také odhodlaní učinit velké kroky, které vás rychle přiblíží k vašim cílům. Budete chápat vše v hlubokých a širokých souvislostech, kdy zejména první 3 týdny tohoto měsíce budou pro vás velmi plodné. Všechna vaše rozhodnutí, které nyní učiníte, mohou pro vás výrazně změnit průběh tohoto roku, kdy budete žádáni, abyste si vybrali a pohybovali se moudře a s rozumem. Také se vám otevřou dveře do otázek duchovna, okultismu, mystiky a tajemna. Začnete si všímat různých souvislostí, kdy budete číst mezi řádky a uvidíte to, co druhý nevidí. Buďte odvážní ve svých úvahách, plánech a snech, dostaví se prostor a příležitosti k jejich splnění. Budete také více ostražití, kdy kolem vás se mohu odehrávat „podivné události“ a vy budete v tomto ohledu velmi kreativní.

 

Vodnář

Milí Vodnáři, vydržte, už od dalšího měsíce se vše ve vašem životě dají věci do pohybu, s pozitivním směrem a hladkým průběhem. Otevře se sektor léčení, kdy vy v sobě najdete schopnosti přirozeně, efektivně a velmi působivě pomáhat druhým. Také lidé, v okolí i cizí vás budou vyhledávat a chtít s vámi diskutovat. Vaše přirozená laskavost a obrovské charisma bude působit jako polární záře, která bude viditelná už na dálku. Vy sami budete mít potřebu se více otevírat druhým, což jinak je pro vás nemyslitelné. Někdo vám podá pomocnou ruku, něco velmi zajímavého, inovativního nabídne, co bude jednou „velké“, zajímavé a silné, v dobrém slova smyslu. Počáteční, osamělá nálada bude již konce měsíce vystřídána za optimismus a příznivý vliv hvězd. Bude zde velmi silný vliv vašich přátel, starých, ale i nových, se kterými se seznámíte.

 

Ryby

Milé Rybky, potřeba komunikovat s druhými, s nutkáním jim pomáhat, spasit je, zachránit, dávat nevyžádané rady, bude velmi silná. Své touhy budete mít potřebu sdělovat dál, avšak pozor na to, komu důvěřujete a komu co říkáte! Budete velmi magnetičtí pro druhé, v dobrém, ale i to méně příjemné se budou na vás lepit, jako mouchy na mucholapku. Budou něco hledat a vzbuzovat ve vás pocit, že je „musíte“ zachránit a spasit. Nenechte se vlákat do jejich her a intrik. Hvězdy vám budou přát v oblasti podnikání a byznysu. Nebijte se uskutečnit své velké plány, které v sobě delší dobu nosíte. Zejména v oblasti sociálních sítí vám pokvete vše, na co šáhnete a do čeho se pustíte. Cestu je třeba si „prošlapat“, pohybovat se opatrně, nicméně ve finále se můžete těšit na velké věci a úspěchy, které se dostaví v dalších měsících, kdy se objeví mnoho příležitostí k vašemu růstu a rozkvětu. Patrně vy sami budete hledat prostředí humanitní, kde budete působit na druhé velmi seriózně, důvěryhodně a motivačně, což vám zajistí velký posun a skok ve vaší kariéře. Za vaši předešlou, tvrdou práci a snažení se dočkáte úspěchů, luxusu, ocenění a péči o vás od někoho z okruhu vašich známých, kdo vás bude chtít zahrnout láskou a nosit vás na „rukou“. Také se osvobodíte od samoty, smutků, zbavíte se starých zlozvyků, návyků, ale i toxických lidí, což ovlivní pozitivně vaši náladu, tělo, podnikání, celkové zdraví, obecně efektivitu ve všech směrech a vy budete vítat do svého života samé příjemné a pozitivní změny.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA