cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC DUBEN 2024

Co nás čeká v měsíci dubnu, kterak k nám budou hvězdy, planety a vzájemné vlivy na obloze promlouvat, co nám přinesou, podpoří a v čem nás omezí? 

Slunce setrvá na návštěvě u Beranů do 19. dubna, kde pálí a je velmi žhavé, jako vše, co se po tento čas bude v životě nás jedinců, ale i na úrovni společenské a světové dít. Slunce je element ohnivý, stejně jako Beran, proto se jedná o velmi spalující žár. Není to táborový ohníček, je to vatra, plamen, který pálí a dere se všude. Proto zejména ohnivá znamení, tedy Berani, Lvi a Střelci uberte nohu „z plynu“.

Beranní novoluní nastane 8.4., což je ideální doba a den pro nové začátky, nové starty a schopnost vyhrát. Ovšem podmínkou je, že člověk do onoho „boje“ musí jít (myšleno obecně).

Úplněk se na hvězdné obloze odehraje 24.4.a to ve Štíru, což bude hodně o citech, emocích, ale pozor také o skryté manipulaci.

Čeká nás velmi důležitý den, a to 8.4., kdy se na hvězdném nebi odehraje velké představení, a to Úplné zatmění Slunce, což je silné téma, zejména tam, kde je viditelné a kde se odehrává. Bude to mít další vliv a dopad na Ameriku jako takovou, kdy se dá očekávat, že dalšího ½ roku se dá něco do pohybu, co ovlivní celosvětovou situaci, kdy výsledek poznáme a pochopíme na podzim tohoto roku.

Merkur, planeta komunikace, mluveného, psaného slova, listin, dokumentů, smluv, ale i podpisů. Ten pojede nyní „pozpátku“, a to v době v období 2. -254.4. 2024. Proto je dobré, je-li to možné se po tento čas vyvarovat podpisu důležitých dokumentů, koupě dopravních prostředků, telefonních přístrojů, výpočetní techniky, ale i nákupu dovolených, letenek a oprav aut.

Venuše, planeta lásky, harmonie, vztahů, umění, diplomacie a pohody se 5.4. přemístí do Býka, kde je doma, kde se bude cítit silně, ve svých „kramflecích“, kde jsou všechna tato témata zesílena. Pro někoho v dobrém, pro jiné žel i nepříjemně.

Mars, planeta boje, odvahy, ale i agrese bude po celý měsíc také doma, ve svém domicilním znamení Berana, což přinese divoké jízdy, a to doslova a do písmene. Proto uberte nohu z plynu na cestách, nebuďte zbrklí, jednejte v klidu, zbavte se agrese a zášti vůči jiným, a raději si jděte zaběhat či projít.

 

A nyní se pojďme podívat na jednotlivá, astrologická, sluneční znamení:

 

BERAN

Vítězství a naděje. Jednejte, konejte a zvítězíte! Duben vám přinese nový vítr do plachet, zejména pak koncem měsíce. Vy sami pocítíte nádech a náboj mocné energie, příliv aktivity a potřebu něco dělat, kdy každá výzva pro vás bude jako startovací čára. Dávejte však pozor na překážky, které se objeví, zejména na úrovni citové a emoční, kdy váš emoční, dynamický pohár bude velmi rychle uveden do varu. Ovládejte svoji impulsivitu, nadechněte se a napočítejte do 10, než někomu řeknete něco, čeho byste později litovali! Pokuste se nezapálit les, než v něm najdete klid, relax, pohodu, ale i poklady…napřed přemýšlejte, dvakrát měřte, než budete řezat a jednat!!

BÝK

Intelekt a rozum. Milí Býčci, po celý měsíc se můžete těšit na velmi rychlé reakce, kdy budete se vším a s každým okamžitě „hotoví“. Váš intelekt a rácio bude na té možné, nejvyšší míře, kdy budete chrlit jeden nápad za druhým. Je to skvělý měsíc pro vaši propagandu, rozvoj, učení se, prezentaci sebe či své firmy. Díky příznivým konstelacím se objeví nejedna příležitost a nabídka, avšak je třeba učinit první krok. Příliš se fyzicky neunavujte, spíše nyní více odpočívejte, vyhnete se tak zbytečnému chaosu!

BLÍŽENCI

Finance a prožitky. Je dobré se po tento měsíc soustředit na téma přehodnocení své finanční situace a zvážit, kam vaše zdroje jdou a kam investujete. Jestli to jde, pokuste se své náklady a výdaje v rámci možností omezit či minimalizovat, zejména částek věnovaným požitkům. Mohly by vám totiž právě tyto peníze časem chybět jinde.

RAK

 Zmatek a chaos. Mnoho starostí, mnoho povinností, mnoho zájmu o druhé a žádný čas na sebe. Na toto si milí Ráčci dávejte pozor a neupozaďujte se. Záleží hlavně, především a jen na vás, ne druhých, jak se domníváte. Soustřeďte se na organizaci, zapisujte si všechno, úkoly, povinnosti, nápady a vše, co vás napadne. Budete překvapeni, jak moc užitečné, praktické a přínosné to je. Nebojte se nového, jděte vstříc novým příležitostem, které mohou nečekaně zaklepat na dveře. Dělejte vše tak, jak vy sami cítíte, ne proto, abyste se zavděčili druhým a okolí.

LEV

Napětí a konflikty. Milí Lvíčci, diplomacie, takt a pokora: to jsou tematická slova, která se vám pro vás v dubnu budou velmi příznačná a „blízká“. Soustřeďte se na to, abyste se vyvarovali stresů, napětí, afektů, hádek, moralizování druhých a hádek. Pokuste se vše řešit v klidu, bez hereckých manévrů, bez přehánění a více naslouchejte druhým. Je dobré věnovat se více, jak jindy dětem, svým zájmům a koníčkům, věřte, že se vám to později vyplatí a v dobrém navrátí! Hledejte rovnováhu, toleranci, harmonii a takt všude, kde dosud není.

PANNA  

Změny a novinky. Milé Panny, nemusíte být dokonalé, nebojte se ukázat svému okolí, že i vy si dovolíte chybovat, neb je to lidské! Uvidíte, jak se se vám bude díky tomu lépe dýchat, spát a žít. Zbavte se frustrace, zbytečných splínů a starostí, zejména toho, co nemůžete ovlivnit, ani změnit. Jen vám to zbytečně bere čas, energii, radost, prostor. Je dobré zaměřit svůj zájem na otázky pracovní a kariérní. Buďte odhodlaní, věřte si a dveře a vrata nových možností a příležitostí na sebe nenechají dlouho čekat! Dívejte se kolem sebe s otevřenýma očima a uvidíte to, co jste dosud přehlíželi.

VÁHY

Všechno a nic. Cokoliv jste si naplánovali, naprogramovali a zorganizovali, bude jinak. Hvězdy, planety a kosmické vlivy si s vámi budou v dubnu hrát, zkoušet vás a nudit se zřejmě nebudete. V podstatě do konce roku 2024 se vše bude dávat do pohybu, vynořovat se budou nezpracovaná témata a lidi z minulosti. Věnujte nyní zvýšenou pozornost vaší práci a kariéře, jak druhým lidem. Odhodlejte se říci si o zvýšení platu či kariérní postup. Nebude to sice hned, ale časem se kladný výsledek a efekt dostaví! Hvězdy přejí novým, zcela jiným oborům, pakliže chcete změnit práci či svoji profesi od základu. Buďte vstřícní a otevření novým výzvám, příležitostem, ale i novým tématům, než na jaké jste byli dosud zvyklí.

ŠTÍR

Transformace a růst. V mnohém, v podstatě ve všech oblastech života se můžete těšit na změny, které se budou nabízet. Buďte všímaví ke všemu, kdy se velké téma bude skrývat za nenápadnou všedností. Čtěte mezi řádky a uvidíte něco velmi silného, co změní váš život zcela naruby. Nebojte se, v dobrém slova smyslu! Buďte přirození, nebojujte s druhým, zbavte se potřeby ukázat okolí, „zač je toho loket“. Spíše se soustřeďte na své okolí, jak na sebe. Buďte týmoví hráči!

STŘELEC

Exploze a výzvy. Po předešlém strádání z uplynulých měsíců přichází rozuzlení, vyřešení a štěstí se na vás začne opět usmívat svojí přívětivou tváří. Dostaví se plody, zisky a sklizeň z dříve zasetého. A právě o to jde, jak jste naložili v minulých měsících rocích. Jste připraveni, připraveni na vše, nastal čas jednat a jít si pro vítězství. Je však třeba si jasně a konkrétně stanovit jasné a zřetelné cíle. Více taktizujte, nestřílejte a vydržte, čas rány hojí, ale ovoce a úspěchy přináší.

KOZOROH

Rebelie a odvaha. Bylo dost toho být hodní, zodpovědní a poslušní, milí Kozorožci. je na čase jednat, zahodit splíny, smutek a začít jednat. Osud vám připravuje nové možnosti, výzvy a má s vámi velké plány. Nebraňte se novému, novým možnostem, příležitostem a řekněte životu a osudu výrazné a hlasité „ano“. Mějte hlavu, mysl a duši čistou a zároveň otevřenou novému větru do plachet. Udělejte něco bláznivého, po čem delší dobu toužíte, najděte odvahu odříznout od sebe vše nefunkční, ať už jsou to upíří lidé či vztahy. Nebude to horší, jak se domníváte, ale naopak: vše bude lepší a krásné, avšak je třeba jednat.

VODNÁŘ

Genialita a nápady. Příroda, psychologie a duchovno, to jsou témata, které k vám milí Vodnáři budou v dubnu přicházet a silně vás oslovovat. Jděte za novými obzory, nebojte se uplatnit svoje originální nápady a rozvíjejte své znalosti, učte se sami samostudiem či se zapište do nějakých kurzů, seminářů či si dokončete, dodělejte vzdělání, tituly či atestaci. Vyvarujte se stresu, napětí a smutku. Nic není tak špatné, jak se může zdát, ještě přijde čas, otázka roků, kdy budete na vrcholu blaha a štěstí, vydržte! Je třeba zaměřit pozornost, zájem a soustředění na to, aby vše ve vašem životě bylo v harmonii, klidu, rovnováze, pohodě a aby bylo vše svobodné, nikdo na vás netlačil, nenaléhal, a abyste nedělali něco, co chtějí druzí, nikoliv vy sami. Vyrazte na výlet, provětrejte hlavu, plíce a krev, budete se cítit mnohem lépe. Je docela pravděpodobné, že zažijete mnoho nápadů, inspirací a nových myšlenek.

RYBY

Jemnocit a inspirace. Milé Rybky, patrně nejde v poslední době vše tak, jak byste chtěli či si představovali. Nebojte, vydržte to ještě chvíli, i vy se dočkáte lepších a výborných „zítřků“, i když to nebude hned. Avšak o to, o co to bude později, o to to bude větší, krásné a velké! Nebojte se říci svému okolí důrazné, jasné a zřetelné „ne“, aby si druzí, i vy sami začali vážit vás a vy sami sebe. Nemusíte být nikomu vděční, nemusíte nic, co nechcete! Pozor na určitou naivitu, na lidi, situace a příležitosti, co se tváří až příliš krásně, ne všechno je takové, jak se tváří! Pozor na podvody, lháře, klamy, iluze a také infekce. Věnujte se duševnímu zdraví, psychické a emoční očistě, zlepší se díky tomu i somatická stránka těla, tedy zdraví jako takové…

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA