cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ČERVENEC 2023

Beran

Vztahy ve všech úrovních bude téma, které budete Berani po celý měsíc „řešit“ v polovině měsíce budete víc než zdravě aktivní, později ztratíte zájem cokoliv řešit. na začátku měsíce se můžete dočkat nějaké důležité zprávy, která vás může dostat do adrenalinového vypětí. Budete mít však sílu vše zvládnout a vítr v zádech a plachtách zároveň. Vaše plány, projekty a podnikání nabere na velkých obrátkách, zejména po dobu dalších 18 měsíců. Jděte si za svými sny, ale pozor, ne na úkor druhých! V létě by se vám mohl do života vrátit někdo z dob minulých… 

Býk

Změní se vaše myšlení ve smyslu pozitivních a kladných „zítřků“, kdy se hned v prvním týdnu může objevit nějaká skvělá příležitost a nabídka. Celý měsíc přeje investicím, dlouhodobým projektům, ale také duchovnímu a duševnímu obratu myšlení ve smyslu humanitních směrů, které jste dosud odmítali. Je vhodný čas na filosofické a psychologické náhledy, díky kterým mnohé pochopíte. Poslední týden v měsíci je lepší si dát pohov a klid od všeho, takže chcete-li něco udělat, pak doporučuji v prvních 3 týdnech. 

Blíženci

Milí Blíženci, budete mít potřebu zklidnit mysl, tělo, ale i svůj život, proto je pro vás ideální doba a čas na dovolenou. V tomto měsíci dozrajete jako víno, nikoliv jako krabicové „čučo“, ale jako velmi kvalitní, archívní, výběr z bobulí. Práce a povinnosti se stanou radostí, kdy vám půjde vše zdárně od ruky. Od 10.7. bude víc než akční, s potřebou organizovat vše a každého kolem sebe, využijte toho na věci, které dosud vázly. V tomto i dalších měsících, až do září se bude měnit způsob vašeho myšlení, vnímání, pocitů, ale i celkového života, a to v kladném slova smyslu, pakliže začnete ve svém životě činit změny. Budete více soustředění, avšak i přesto nezapomínejte na zábavu, koníčky, volnočasové aktivity a ostatní…

Rak

Budete si více řídit svůj osobní život, ve smyslu důležitých životních změn, s obrovskou potřebou udělat něco jinak, jak dosud. Nejen tento, ale i další měsíce přejí vašim projektům, snům a plánům, zejména v oblasti kariérní, kdy budete více vidět a zapůsobíte dobře na druh, tak, aby si vás všimli. Proto se můžete dočkat povýšení, či alespoň lepších změn a vyjasnění v oblasti pracovních a kolegiálních vztahů. Máte před sebou důležitý celý rok a půl, který změní mnohé ve vašem životě. Pohlídejte si finance, peníze, rozpočte a raději v tomto ohledu příliš neutrácejte! 

Lev

Odvaha, přímočarost, hrdinské činy a potřeba se prosadit, byť za každou cenu, to budou témata červencového měsíce pro vás. Budete nuceni se v myšlenkách a vzpomínkách navracet zpět, do minulosti, bilancovat a přehodnocovat! Těm, kterým jste v minulosti ublížili, ukřivdili, či se nechovali nejlépe, je dobré se spojit a vyjasnit si, ideálně s vaší omluvou, neboť toto bude mít velký vliv a význam na další roky vašeho života. Raději nic nového nevymýšlejte a zůstaňte u starého, osvědčeného a vyzkoušeného, neboť: „méně je více...“. Spíše jděte do sebe, zpytujte svědomí, ptejte se, zajímejte se nikoliv o sebe, ale o své okolí! 

Panna

Mnohé zkoušky jste již ve svém životě zvládli, ještě tento měsíci můžete cítit „dozvuky“. Důležité je správné načasování, soustředění, ale i produkce a aktivity. Od 10.7. budete více naměkko, s potřebou romantického sbližování se, stejně jako s potřebnou hledat nové řešení. Taktéž ucítíte silný závan potřeby druhé převychovat a ukázat jim, jak je vše správné, samozřejmě „po vašem“. Neřešte, co druzí, soustřeďte se především na sebe, bojujte za své blízké, nikoliv za cizí, kteří se k vám otočí zády, když „vy“ budete potřebovat. Zklidnění mysli a příroda je to nejlepší, co v tomto měsíci můžete udělat a podnikat, a to to po dobu dalších 6 měsíců! 

Váhy

Dlouhé diskuze, párty, večírky, oslavy, společnost, móda, a vše co se týče velkých skupin lidí bude to, co vás bude lákat a volat. První týden půjde vše hladce, později už s překážkami, nic zbytečně neodkládejte. Poslední týden v červenci se mohou objevit společenské a vztahové dramatické scenérie, buďte více všímaví k potřebám druhých a myslete na to, že „všechno je jinak“. Naslouchejte své intuici, pomůže vám to zdárně vyřešit mnohé problémy.

Štír

Vás milí Štíři, ale i Berany čekají velké životní změny a důležité okamžiky, a to po dobu téměř 2 následných let. To, čeho jste se v předešlých měsících zbavili, se pročistí a odejde navždy. Přes léto budete mít několik příležitostí odčinit své předešlé „hříchy“ a ukončit proces transformace očisty a starých křivd, oboustranně, zejména ke svým bývalým polovičkám. Pokud byste přemýšleli o změně kariéry či podnikání, pal máte přízeň hvězd. Stejně tak máte zelenou v uskutečňování vašich tužeb, tajných přání a cílů, avšak pozor, má to podmínku: neměli byste přitom využívat či zneužívat dobroty a laskavosti druhých! Tvůrčí síla bude Vaším hnacím motorem vám, ale i okolí, proto nebuďte sobečtí! 

Střelec

Láska, vztahy, harmonie, pohoda, klid a tvořivost, to jsou klíčová slova pro váš červencový měsíc, milí Střelci. Záplava vašich skvělých nápadů a inspirace bude velmi silná, stejně jako váš nakažlivý optimismus, avšak i přesto, nebuďte v některých ohledech až příliš veselí. V ½ měsíce se vše začne ubírat poněkud jiným směrem, jak byste chtěli či jak jste si původně plánovali. Dejte si předsevzetí, ale také si za ním jděte, nebojte se plnit si své přání, nebojte se být trošičku sobečtí a více myslet na sebe, jak na druhé, ve smyslu zdravé asertivity.

Kozoroh.

Tento měsíc vás to milí Kozorožci bude hnát do klidu, odpočinku a pasivity. Zejména 17.7. si budete klást otázky, které vás předtím nikdy nenapadli, ve smyslu duchovno – psychologických směrů. Pokud byste přemýšleli o vzdělání, studiu, kurzech, seminářích, atestacích či sebe - studiu, pak rozhodně jděte do toho, neboť v dalších létech to velmi kladně zúročíte. Může se jednat až o mistrovská díla, geniální nápady, výzkumy a maximální nasazení. Zbavte se starých křivd, zajetých vzorců chování, ale také pocitu výčitek. pokud se vám to podaří, pak vám brzy do života přijde někdo nový. 

Vodnář

Ve vztazích zavládne harmonie, pohoda, s možností pevnějších svazků a závazků, proto je ideální čas a námluvy, zásnuby a svatby. Uspokojení a dobré, pevné zázemí najdete ve své rodině, což vám může být nápomocno k malému či většímu štěstí. Pokud byste zvažovali studia, cestování či životní změny, pak vám hvězdy přejí nejen v tomto měsíci, ale i v dalších, následných. Můžete se těšit na nová přátelství a dobrodružství. Najdete spřízněnou duši, s kým si budete rozumět, a to i na úrovni srdeční a emoční. 

Ryby.

Milé Rybky, nenechte se odradit pomalejším tempem, kterého se vám nyní dostává, aniž by to bylo příjemné. Je to dočasné, kdy se máte navracet ve svých myšlenkách do minulosti, co je nevyřešeno, objeví se jako naléhavé tempo, volající po řešení. Dejte na svoji intuici, nezklame vás, pakliže jí budete naslouchat. Můžete být požádáni o radu někoho potřebného, ano, je dobré pomoci, ale dejte si pozor, aby to nebylo na úkor vás samotných. Můžete být nenuceně nuceni přehodnotit své návyky, zvyklosti, pomocí dlouhých, večerních hovorů. Pokud jste singl, objeví se nyní neb v dalších měsících někdo důležitý, kdo ve vašem životě zapustí kotvy „navždy“.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA