cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 19. ÚNORA DO 25. ÚNORA 2024

7 PENTAKLŮ

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká týden plný zkoušek. Jak se říká, budeme sklízet plody své práce. Jak jsme zaseli. Rádi bychom vše hned, ale vše má svůj čas a my musíme projevit spoustu trpělivosti. Jakékoliv urychlování čehokoliv skončí katastrofou.

PRÁCE: Podle všeho by se nám mělo konečně líp dařit. Začínají se objevovat první vlaštovky našeho úspěchu. Růst je pomalý, ale jistý. Jsme netrpěliví. Chceme vše hned, přitom bychom ani nezvládli v současném rozpoložení a lenosti, nápor, který nás bude teprve čekat. Bojíme se, že se věci přeci jen tak dobře nepovedou a my budeme neúspěšní. A právě tento moment musíme překonat. Pokud se teď necháme unést energií porážky a neúspěchu, zkazíme veškeré snažení předchozích dní. Studenti můžou očekávat dost náročné zkoušení a testy. Tento týden bychom si měli lehce finančně přilepšit. Dobře se bude dařit řemeslům, zemědělcům a všem, kteří něco pěstují.

VZTAHY: Tento týden se budeme hodně zabývat sami sebou a svými resty. Na vztahy jako takové už nám nějak moc nezbývá energie. Než bychom řešili současné starosti a trochu se snažili, máme tendence se spíše patlat v minulosti. Druhé jakoby ignorujeme nebo naopak vyvoláváme hádky a spory. Nově vzniklé vztahy potřebují hodně času. Netlačte na protějšek, nebo před vámi uteče. Raději se snažte navodit pohodovou a klidnou atmosféru. Na řešení všech neshod bude ještě času dost.

ZDRAVÍ: Tento týden by se mohly projevit neduhy z naší minulosti. Potrápí nás zažívání, staré úrazy a jizvy. Pozor také na bolesti zubů.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA